Webinar: Gør din LinkedIn-kommunikation skarpere

Den 14. april afholder Plastindustrien et webinar med titlen ‘Gør din LinkedIn-kommunikation skarpere’. Webinaret er åbent for alle interesserede aktører i plastbranchen, og det er gratis at deltage. Der vil være særligt fokus på kommunikation via ens personlige LinkedIn-profil.

Del:

Hvordan bliver du endnu bedre i din personlige kommunikation på LinkedIn?

Det er det helt centrale spørgsmål, når Plastindustrien den 14. april inviterer webinaret ‘Gør din LinkedIn-kommunikation skarpere’.

Vi deler ud af tips og tricks til den gode LinkedIn-profil, og vi giver vores bud på, hvordan dit indhold skal skrues sammen for at få likes, delinger og rækkevidde. Det hele bliver naturligvis krydret med en masse konkrete caseeksempler fra den danske plastbranche.

– Plastindustrien har i løbet af de seneste år opbygget en stærk digital platform med over 6000 LinkedIn-følgere. Det er også tydeligt at se, hvordan flere og flere plastvirksomheder bruger LinkedIn mere strategisk, mens de uddanner og opfordrer medarbejderne til at støtte op digitalt. Vi vil meget gerne hjælpe den danske plastbranches ledere og medarbejdere med at få endnu støtte udbytte ud af LinkedIn og samtidig dele ud af vores konkrete erfaringer, forklarer Lars Hall Bæk Farsøe, der er kommunikationschef i Plastindustrien.

Webinaret bliver afholdt fra kl. 14.00-15.00, hvor der først er en præsentation med caseeksempler. Dernæst bliver der åbnet op for konkrete spørgsmål. Der vil både være indhold, som er målrettet nye og mere erfarne LinkedIn-brugere.

Plastindustriens underviser er:

Webinaret bliver gennemført via Microsoft Teams, hvor det er muligt og nemt for alle at deltage.

Forud for webinaret får de tilmeldte tilsendt en mail med en udførlig agenda og mere information om, hvordan tilmeldte i praksis tilgår arrangementet.

Ps. Dette webinar er en gentagelse af det webinar, der blev afholdt den 1. april. Senere på året afholdes der et webinar, hvor der er fokus på nogle af de mere avancerede funktioner på LinkedIn.

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
14. april 2020
Slutdato
14. april 2020
Tidspunkt
14.00 - 14.45

Kontaktpersoner

Lars Hall Bæk Farsøe

Mail: lff@plast.dk
Lars Hall Bæk Farsøe