Webinar: Få din virksomhed i medierne

Jeppe Christensen (FRIDAY) og Lars Hall Bæk Farsøe (Plastindustrien) er undervisere på webinaret.

Mange plastvirksomheder har gode historier at fortælle omverden, men alt for mange får ikke gjort det i praksis. Den 1. oktober afholder Plastindustrien og kommunikationsbureauet FRIDAY igen et webinar, der øger dine muligheder dine positive budskaber ud over rampen.

Del:

Hvad kendetegner den gode og medievenlige historie? Hvordan skriver jeg en skarp pressemeddelelse, og får den ‘solgt’ ind til en journalist? Og hvilke plastvirksomheder kan jeg lade mig inspirere af?

Det er nogle af de spørgsmål, som bliver besvaret under webinaret ’Få din virksomhed i medierne’ den 1. oktober klokken 10.00-11.00.

Oplægsholderne er Jeppe Christensen, PR- og kommunikationsrådgiver i FRIDAY, og Lars Hall Bæk Farsøe, kommunikationschef i Plastindustrien, som begge har mange års erfaring med pressekontakt – lige fra fagmedier til store landsdækkende medier.

Lars Hall Bæk Farsøe fortæller:

– Rigtig mange plastvirksomheder brænder inde med gode historier. Det sker på trods af, at der f.eks. er mange fagmedier og regionale medier, som ofte er meget interesserede, hvis historierne bare bliver vinklet rigtigt. Derfor indeholder webinaret en masse praktiske tips og tricks til, hvordan man som plastvirksomhed får sine budskaber ud over rampen.

Han uddyber:

– Vi tilrettelægger webinaret, så der både er værdifuldt indhold for erfarne og mindre erfarne kommunikatører. Vores formål er, at flere danske virksomheder får skabt synlighed omkring deres historier og budskaber, og det behøver ikke være særligt tidskrævende eller forbundet med økonomiske udgifter at få positiv opmærksomhed i medierne.

I løbet af webinaret kan deltagerne stille spørgsmål og komme med kommentarer.

Webinaret er gratis, og det er målrettet virksomhedsaktører i plastbranchen.

Tilmelding foregår nedenstående formular, og deltagerne får tilsendt yderligere information og en udførlig dagsorden forud for webinaret.

Webinaret har samme indhold, som et webinar der blev afholdt i maj 2020.

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
1. oktober 2020
Slutdato
1. oktober 2020
Tidspunkt
10.00 - 11.00

Hvor

Sted
Online

Kontaktpersoner

Lars Hall Bæk Farsøe

Mail: lff@plast.dk
Lars Hall Bæk Farsøe