Webinarrækken om plastteknologi: ‘Plast i Danmark gennem 100 år’ – del 3

Den 2. november sender vi tredje afsnit af ‘Plast i Danmark gennem 100 år’ live fra Industriens Hus i København. Med mere end 50 år i den danske plastbranche vil plastingeniør Flemming Christiansen endnu engang dele ud af historiske eksempler fra dansk plastproduktion gennem årenes løb.

Del:

Den 2. november fra 14:00-15:30 lancerer Plastindustrien det tredje afsnit af webinarrækken om plastteknologi: ’Plast i Danmark gennem 100 år’, som vil give endnu et historisk tilbageblik på de første pionerer i dansk plastproduktion.

Webinarrækken tager afsæt i bogen ’Plastteknologi – den danske fagbog om plast og plastproduktion’, der for nyligt udkom i en ny og 3. udgave.

Endnu en gang får vi besøg af en af branchens mest erfarne og vidende praktikere, Flemming Christiansen, som er plastingeniør og market development manager i SP Group. Rasmus Grusgaard, innovationskonsulent i Plastindustrien, er vært.

Webinar om 100 års dansk plasthistorie

Med over 50 år i plastbranchen har Flemming Christensen oplevet udviklingen i dansk plastproduktion på tæt hold. Det 20. århundrede var på mange måder plastens guldalder, hvor mange spændende materialer, virksomheder og opfindelser så dagens lys og blev grundlaget for en væsentlig del af den danske industriproduktion.

I løbet af webinaret vil Flemming Christensen fortsætte, hvor han slap og fortælle om udviklingen af den danske plastbranche med fokus på emner som produktionsformer, materialer og applikationer gennem tiden – og krydret med konkrete eksempler fra branchen.

Se andet afsnit i webinarrækken her:

Tilmelding

Webinaret er åbent for alle interesserede og vil blive lagt online efterfølgende – du kan tilmelde dig webinaret i nedenstående tilmeldingsformular.

Tryk her for at deltage: Streaminglink til webinarrækken om Plastteknologi – del 3

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
2. november 2020
Slutdato
2. november 2020
Tidspunkt
14:00 - 15.30

Hvor

Sted
Online

Kontaktpersoner

Rasmus Grusgaard

Tlf.: +45 2689 3028
Mail: rg@plast.dk
Rasmus Grusgaard