Tilmelding til PUR-operatøruddannelsen

PUR-sektionen gennemfører igen i år PUR-operatøruddannelsen, denne gang i samarbejde med Den jyske Håndværkerskole og med mulighed for, at alle PUR-sektionens medlemmer kan søge om deltagelse. Uddannelsen foregår den 17-21 april på VELUX i Give.

Del:

I uge 16 gennemfører PUR-sektionen igen i år PUR-operatøruddannelsen. Kurset er for operatører og teknikere fra PUR industrien, der ønsker teoretisk og praktisk viden om PUR produktion.

PUR-operatøruddannelsen er den mest omfattende uddannelse på dansk og en vigtig bestræbelse på at vedligeholde muligheden for at udbyde og modtage uddannelse inden for polyuretan i Danmark.

Kurset afholdes i teknologicentret på VELUX, der til kurset er indrettet så det er muligt at eksperimentere med alt fra blandingsforhold i håndblandinger til skudtider på procesanlægget og tilgodeser de deltagende virksomheders forskellige behov og forudsætninger. Der er også indlagt en øvelsesdag i laboratoriet på Dan-Foam/Tempur.

Om uddannelsen

Uddannelsen blev oprettet, da AMU SYDs polyuretan-uddannelsesværksted for nogle år siden blev nedlagt og med det muligheden for at gennemføre uddannelse indenfor polyuretan i erhvervsskole- og AMU systemet.

Som en reaktion på dette nedsatte PUR industrien et konsortium bestående af VELUX, Tempur, Tinby og LOGSTOR, der udviklede en håndbog i PUR teknologi – opdateret med den nyeste viden inden for området – og en undervisningsplan for et ugekursus. Kurset er efterfølgende afholdt to gange og udbydes – efter en pause – nu igen. Kursets undervisere er nogle af landets dygtigste personer fra PUR industrien og kommer fra en række virksomheder.

Håndbogen ledsages af et øvelseskompendium, idet kurset veksler mellem dage med teori og praktiske teknologi- og kemiøvelser. Håndbogen er redigeret af Thomas Brønnum og med bidrag fra både konsortiets deltagere og den øvrige industri.

Praktisk info

Tidspunkt: Kurset foregår i uge 16 fra mandag 17-21 april. Kl. 8.00 – 16.00.

Pris/ AMU-refusion: Kurset udbydes som et AMU kursus – pris jf. AMU-takster. Deltagere, der er i AMU målgruppen kan modtage lønrefusion.

Undervisere: Alex Iversen, Simon Simonsen, Jørgen Rasmussen, Ralf Godbey, Chris Ungermand, Jonas Ejlertsen, Lars Månsson m.fl.

Emner: PUR produkter, PUR Kemi, råvarer, isocyanat, personlig sikkerhed, miljø, overfladebehandling, vedligehold, procesudstyr, slipmidler, procesforløb, driftsøkonomi mv.

Tilmeld dig

Alle PUR-sektionens medlemmer kan søge om deltagelse. Der er et begrænset antal pladser.

Tilmeld dig i formularen nedenfor senest senest den 23. marts. Du modtager en endelig bekræftelse på din optagelse på holdet efter tilmeldingsfristen.

Tilmelding til PUR-operatøruddannelsen 2023

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
17. april 2023
Slutdato
21. april 2023

Hvor

Sted
Thyregod Bygningsindustri (VELUX)
Adresse
Nordre Ringvej 9
Postnummer
7323
By
Give

Tilmelding

Registreringsfrist
23. marts 2023

Kontaktpersoner

Rasmus Grusgaard

Tlf.: +45 2689 3028
Mail: rg@plast.dk
Rasmus Grusgaard