Studietur til Italien i foråret 2024

Termoplastsektionen inviterer på to-dages studietur til Norditalien den 10. – 12. april 2024. Besøg spændende plastvirksomheder, oplev Ferraris ikoniske biler og Fiorani-banen i Maranello og kom på rundtur i vinproduktionen i Veneto-området.

Del:

Tilmeldingen er lukket.

Plastindustriens Termoplastsektion har tilrettelagt en studietur til Italien fra onsdag den 10. til fredag den 12. april 2024.

Programmet giver rig lejlighed til at få faglige input med hjem fra det italienske plastlandskab og få en hyggelig, social og kulinarisk oplevelse i Valpolicella, Verona og Bologna.

Program

Dag 1: Vi starter turen i Milano, hvor vi besøger Cannon Afros på førstedagen. Programmet for rundvisningen tilrettelægges senere, men fokus bliver på polyurethan, andre reaktive polymerer og kompositmaterialer. 

Herefter venter en bustur på tværs af højlandet med god tid til netværk eller afslapning efter en tidlig start på dagen. Destinationen er vinområdet Valpolicella, der ligger øst for Gardasøen og særligt kendt for den kraftige Amarone samt den lige så populære lillebror Ripasso. Her står den på en rundtur på vingården Corte Moschina samt efterfølgende vinsmagning, før turen går tilbage mod Verona, hvor vi spiser middag og overnatter. 

Dag 2 byder på et besøg på Faerchs fabrik i Castelbelforte, der primært producerer EPS-skumbakker til fødevarer. Vi skal høre nærmere om overvejelser af fabrikslayout, processen med at udvide med fabrikker udenlands og dertil en fabriksrundvisning, der blandt andet byder på Europas største PET fladfolie ekstruder (Battenfeld)-

Herefter går turen mod ikoniske Ferrari i Maranello, hvor vi skal på rundtur på fabrikken, se Fiorani-banen samt have en guidet rundtur på museet. Sidst på dagen går turen mod Bologna, hvor vi tjekker ind på hotellet og nyder en udsøgt middag i Italiens madmekka #1. 

Dag 3: Turen går hjemover fra Bologna, hvilket gøres om morgenen eller senere, hvis man foretrækker lidt ekstra tid til sightseeing i den skønne by.

Praktiske detaljer

Deltagerne står selv for flybilletter for at tilgodese individuelle behov (forretningsrejser eller forlænget weekend). Der vil være opsamling med bus i Milano Malpensa lufthavn onsdag den 10. april kl. 10.45. Vi anbefaler følgende flyafgange:

  • København – Milano Malpensa (08.25 – 10.30, direkte)
  • Billund – Milano Linate (06.00 – 10.05, via Amsterdam)

Hjemrejse fredag den 12. april:

  • Bologna – København (direkte, 2 timer) kl. 10.45 eller 20.05 (SAS)
  • Bologna – Billund (1 stop, ca. 4 timer) kl. 06.35 eller 14.45 (Lufthansa) eller 10.00 (Ryanair)

Pris og tilmelding

Medlemmer af Termoplast-sektionen: 2.000,-

Andre medlemmer af Plastindustrien: 4.600,-

NB: Priserne er eksklusive flybilletter, men dækker alle udgifter forbundet med turen, herunder hotelophold, måltider samt alle arrangementer i løbet af turen.

Frist for tilmelding var d. 15. januar. Tilmeldingen er nu lukket.

Hvornår

Startdato
10. april 2024
Slutdato
12. april 2024

Hvor

Sted
Italien

Tilmelding

Pris
2000,-/4600,-
Registreringsfrist
15. januar 2024

Kontaktpersoner

Anders Kildegaard Knudsen

Tlf.: 2489 3480
Mail: akk@plast.dk
Anders Kildegaard Knudsen