Teknologisk Institut inviterer til seminar om produktudvikling via 3D-printede sprøjtestøbeforme

Onsdag den 11. december afholdes seminar på Teknologisk Institut i Taastrup om sprøjtestøbning ved brug af 3D-printede forme (3DPIM), blandt andet gennem en række virksomhedscases.

Del:

Onsdag den 11. december inviterer Dansk AM Hub og Teknologisk Institut til et gratis eftermiddagsseminar på Teknologisk Institut i Taastrup fra kl. 13.00-15.30.

På seminaret vil du opleve en række virksomhedscases, som har gjort brug af Freedom Injection Molding (FIM) samt få en rundvisning med fremvisning af 3D-printeren, hvor du kan se eksempler på printede emner.

– 3D-print-området er under stor udvikling lige nu, og det går stærkt. Det giver nogle nye, spændende muligheder for industrien med en teknologi, der også kan bruges til produktion af sprøjtestøbeforme, fortæller Jo Dietrich, uddannelseskonsulent i Plastindustrien og sekretær for Sprøjetestøbesektionen.

Med 3D-print kan man producere sprøjtestøbeforme hurtigere og friere ved FIM. Her opløses formene efter emnerne er sprøjtestøbt, hvorved emnerne frigøres. Dette gør det muligt at fremstille produkter med avancerede geometrier, f.eks. gevind.

Program

13.00: Velkomst v. Frank Rosengreen Lorenzen, CEO i Dansk AM Hub
13.10: Hvordan kan 3D-print gøre en forskel for forretningen? v/ Andreas Vestbø, TI
13.30: Virksomhedscases
14.40: Spørgsmål fra deltagere
15.00: Fremvisning af 3D-printere samt 3D-printede emner

Tilmelding via mail til Teknologisk Institut

Tilmeld dig ved at sende en mail med dit navn og evt. virksomhed til Rikke Nielsen, rnie@teknologisk.dk senest den 6. december. Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først til mølle-princippet.

Hvornår

Startdato
11. december 2019
Slutdato
11. december 2019
Tidspunkt
13.00 - 15.30

Hvor

Sted
Teknologisk Institut
Adresse
Gregersensvej 1
Postnummer
2630
By
Taastrup