Seminar: Bliv opdateret på nye teknologiske værktøjer til plastbranchen

Er du klar til at gribe mulighederne og få det bedste ud af nuværende og fremtidige teknologier relateret til industri 4.0? Hvis ikke så er dette online seminar den 31. maj-1. juni noget for dig!

Del:

Digitaliseringstoget kører for fuld fart i disse år, og det kan godt være svært at få overblik over de mange begreber og teknologier.

På dette ATV-SEMAPP-seminar, der afholdes digitalt den 31. maj-1. juni, forsøger planlægningsgruppen fra Plastindustrien, DTU og AMBU at stille og svare på nogle af de spørgsmål, vi oplever, at virksomhederne stiller sig selv:

  • Hvilke digitale løsninger findes der til sprøjtestøbning til plastbranchen?
  • Hvilke kompetencer skal være til stede for at få det optimale udbytte af investeringerne?
  • Hvordan kan digitale teknologier så som sensorer, Internet of Things, simulering, additive teknologier med plast og metal integreres med de nuværende fremstillingsplatforme til plastproduktion?
  • Hvordan kan disse digitale teknologier tilføre værdi og hjælpe med at optimere time-to-market, kvalitet, kapacitet og fleksibilitet?

Du skal deltage, hvis du er indblandet i din virksomheds teknologiarbejde som leder, tekniker, forretningsudvikler eller fordi du ønsker at kende de digitale muligheder og deres indflydelse på processer og forretningsmodeller.

Dette seminar er en fortsættelse af seminaret ‘Digital Technologies for the Plastic Industry – Plastic 4.0’, der blev afholdt i 2019.

Program & tilmelding:

Formatet er som sædvanlig teknologisk videndeling.

Seminaret er derfor tilrettelagt som oplæg med en række førende virksomheder, der vil præsentere Industry 4.0 teknologier, løsninger og applikationer og forklare hvordan forskellige aktører og teknologiudbydere bruger Industry 4.0-koncepter i plastindustrien.

SE SEMINARETS PROGRAM HER.

Der er tid til spørgsmål fra deltagerne undervejs, så alle kan få bedst mulig udbytte af den store ekspertviden, der er samlet til arrangementet.

Seminaret foregår på engelsk.

Hvis du er medlem af Plastindustrien, så får du rabat på deltagergebyret.

TILMELD DIG HER.

Hvornår

Startdato
31. maj 2021
Slutdato
1. juni 2021
Tidspunkt
09.00 - 12.00

Hvor

Sted
Online

Kontaktpersoner

Rasmus Grusgaard

Tlf.: +45 2689 3028
Mail: rg@plast.dk
Rasmus Grusgaard