Seminar: Bliv bedre til at kommunikere om bæredygtighed

Hvad skal man særligt være opmærksom på, når man kommunikerer om bæredygtighed? Det kan du få svar på ved at tilmelde dig dette seminar den 16. marts klokken 13.00. Oplægsholder er Morten Jastrup fra Nordic Sustainability. Arrangementet er forbeholdt medlemmer af Plastindustrien.

Del:

Medier, myndigheder, investorer, kunder og forbrugere kræver i stigende grad, at virksomheder er præcise i deres kommunikation om bæredygtighed.

Men hvad skal man som virksomhed være særligt opmærksom på, når man fortæller omverdenen om eksempelvis CO2-reduktioner, nye klimatiltag og materialeindholdet i ens produkter?

Det kan du blive klogere på den 16. marts klokken 13.00-15.00, hvor vi afholder webinaret ’Bliv bedre til at kommunikere om bæredygtighed’.

Webinaret indeholder en masse konkrete tips og tricks, som du og din virksomhed kan bruge i den daglige kommunikation om bæredygtighed.

Oplægsholder: Morten Jastrup – Nordic Sustainability

Arrangementets eksterne oplægsholder er Morten Jastrup, der er partner i Nordic Sustainability, som er en værdibaseret konsulentvirksomhed i krydsfeltet mellem strategiudvikling og bæredygtighed.

Morten Jastrup har arbejdet med bæredygtighed i mere end 20 i forskellige funktioner fra at være avisredaktør til at være strategirådgiver for internationale virksomheder.

Som konsulent har Morten Jastrup designet og faciliteret bestyrelses- og seniorledelsesstrategiprocesser med internationale organisationer som C40 og FNs Global Compact samt internationale virksomheder og statslige agenturer.

Morten Jastrup har erhvervserfaring fra Kina, Indien, Sydafrika, USA og en række europæiske lande.

Vært for seminaret er Lars Hall Bæk Farsøe, kommunikationschef i Plastindustrien.

Der vil undervejs være indlagt break-out sessions i programmet, hvor deltagerne i mindre grupper får mulighed for at gå i dybden med forskellige temaer og spørgsmål.

Forud for arrangementet får deltagerne tilsendt en udførlig agenda.

Tilmelding:

Det er gratis at deltage i arrangementet, men tilmelding er forbeholdt medlemmer af Plastindustrien.

Hvis du som ikke-medlem ønsker at deltage, er du velkommen til at kontakte Lars Hall Bæk Farsøe direkte via lff@plast.dk for at høre nærmere om mulighederne.

Hvis du er medlem af Plastindustrien, så tilmelder du dig via nedenstående formular:

Seminar: Bliv bedre til at kommunikere om bæredygtighed - 16. marts 2021

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
16. marts 2021
Slutdato
16. marts 2021
Tidspunkt
13.00 - 15.00

Hvor

Sted
Online

Kontaktpersoner

Lars Hall Bæk Farsøe

Mail: lff@plast.dk
Lars Hall Bæk Farsøe