Råvaresektionen & Sektionen for ekstrudering og termoformning inviterer til fælles sommermøde

Den 8. september 2022 inviterer Råvaresektionen og Sektionen for ekstrudering og termoformning til fælles sommermøde. Programmet byder bl.a. på rundvisning på Port of Aalborg, besøg hos Rolltech i Hjørring og middag på Strandhotellet Blokhus.

Del:

Igen i år slår Råvaresektionen og Sektionen for ekstrudering og termoformning pjalterne sammen om et fælles sommermøde. Det bliver den 8. september, og i år går turen til det nordjyske.

Dagen indledes kl. 11 hos Port of Aalborg, hvor vi skal se og høre mere om deres planer for erhvervsudviklingen med udgangspunkt i Aalborg Havn. Dernæst går turen til Hjørring, hvor Rolltech slår dørene op for en fremvisning af deres produktion af profiler.

Efter den faglige del slutter vi dagen af i Blokhus, hvor en revanche for sidste års dyst i minigolf venter på Fun Art Blokhus, der danner rammen for en af landets bedste minigolfbaner. Sidst men ikke mindst runder vi dagen af med en tre-retters middag på og en dertil hørende vinmenu på Strandhotellet Blokhus.

Undervejs er der rig mulighed for at netværke på kryds og tværs blandt deltagerne. Vi ser frem til et både indholdsrigt og hyggeligt arrangement.

Arrangementet er henvendt medlemmer af Råvaresektionen og Sektionen for ekstrudering og termoformning, men andre medlemmer af Plastindustrien er velkomne til at deltage.

Program (med forbehold for ændringer):

Kl. 11.00         Port of Aalborg

Kl. 14.00         Rolltech A/S

Kl. 16.30         Ankomst til Strandhotellet Blokhus

Kl. 17.00         Minigolfturnering

Kl. 19.00         Udsøgt middag og vinmenu

Praktiske detaljer og tilmelding

Der bliver arrangeret fælles transport på dagen. Deltagere fra København bliver samlet op af en bus i Aalborg Lufthavn kl. ca. 10.40 (passer med DAT-afgangen kl. 9.40 fra CPH).

Det er muligt at overnatte på strandhotellet. Værelserne bookes og afregnes direkte med Strandhotellet, og det er muligt at forlænge opholdet, hvis man medbringer sin partner. Prisen for værelser den efterfølgende dag er 1.295,- per nat.

Pris for arrangementet (uden overnatning): 500,- eks. moms for medlemmer af Råvaresektionen samt sektionen for ekstrudering og termoform.

Ikke-medlemmer: 1000,- eks. moms.

Sidste frist for tilmelding: 5. september 2022.

Sommermøde for Råvaresektionen og Sektionen for ekstrudering og termoformning - 2022

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
8. september 2022
Slutdato
8. september 2022
Tidspunkt
11:00 - 21:00

Hvor

Sted
Aalborg og Blokhus

Tilmelding

Pris
500,- / 1000,-

Kontaktpersoner

Anders Kildegaard Knudsen

Tlf.: 2489 3480
Mail: akk@plast.dk
Anders Kildegaard Knudsen