Råvaresektionen og Maskin- og Værktøjssektionen inviterer til fælles sommermøde i København

Råvaresektionen og Maskin- og Værktøjssektionen inviterer til fælles sommermøde den 20. juni i København. Dagen starter med en sjov og lærerig plastworkshop for skoleelever efterfulgt af faglig og social komsammen med spændende oplæg, kanalrundfart og netværksmiddag. Alle medlemmer af Plastindustrien er velkomne.

Del:

Plastindustriens to sektioner Råvaresektionen og Maskin- og Værktøjssektionen inviterer til fælles sommermøde den 20. juni i København.

Sommermødet er todelt og starter i Plastic Pavilion med et arrangement for skole/ gymnasieelever. De inviteres til at en workshop i pavillonen, hvor de blandt andet skal prøve kræfter med plastproduktion og blive klogere på materialet og genanvendelsesmuligheder.

Om eftermiddagen starter det faglige og sociale arrangement, som er for medlemmer af sektionerne. Øvrige medlemmer af Plastindustrien er også meget velkomne.

Program

11:30-14 – Plastworkshop for gymnasieelever: Lav dine egne solbriller af genanvendt plast

Sektionerne og Plastindustrien inviterer til workshopeventet ”Lav dine egne solbriller af genanvendt plast” med simple maskiner og værktøjer, rundtur i pavillonens udstilling og plastquiz. Workshoppen er primært målrettet STX gymnasieelever fra Sorø Akademi og evt. forbipasserende. Sektionsmedlemmer er velkomne til deltage til denne del af arrangementet på sidelinjen. Skriv i tilmeldingen, hvis du ønsker dette.

Frokost serveres forud for workshoppen til alle deltagere.

14.30 – Velkommen til sommermødet! – Velkomstdrink og fremvisning i pavillonen

15-16 – Faglige oplæg

  • Kl. 15.00 – Oplæg: Hvad er konsekvenserne af mikroplast?
    Hvad er op og ned i debatten om mikroplast, hvilke konsekvenser har mikroplasten for vores miljø, og hvor meget ophobes fx i fødekæden? v/ Torkel Gissel Nielsen, havmiljøforsker, DTU
  • Kl. 15:30 – Oplæg: Samfundsøkonomiens virkning på plastbranchen
    Hvordan bevæger økonomien sig, hvad kan vi forvente af renternes udvikling, og hvilke konsekvenser har den økonomiske situation for den generelle investeringslyst? Få desuden et perspektiv på den kommende tids råvaresituation v/ Allan Sørensen, cheføkonom, DI

16:30 – Kanalrundfart (afhentning på Gl. Strand) + fælles transport til restaurant

18.00 – Netværksmiddag med 3-retters menu på Restaurant A Dresscode, Amerika Plads

Restauranten A Dresscode ligger ved Frihavnsstationen på Amerika Plads 28, 2150 Nordhavn. Deltagere sørger selv for transport hjem fra restauranten. Der er 15 min. gang til Østerport eller Nordhavn metrostationer, hvis man parkerer ved Industriens Hus og skal tilbage og hente bil.

Tilmelding

Arrangementet er åbent for alle medlemmer af Plastindustrien.

Prisen er 750,- eks. moms for medlemmer af de to sektioner og 1.250,- eks moms for øvrige.

Prisen dækker forplejning hele dagen inkl. middag og drikke.

Fælles sommermøde for Råvaresektionen og Maskin- og Værktøjssektionen 2023

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
20. juni 2023
Tidspunkt
11:30 / 14:30 - 22:00

Hvor

Sted
Plastic Pavilion
Adresse
Gammel Strand
Postnummer
1200
By
København

Tilmelding

Pris
750,- / 1.250,-