Råvaresektionen afholder generalforsamling – 28. november

Råvaresektionen afholder i år den ordinære generalforsamling om formiddagen forud for Plastindustriens Netværksdag den 28. november på Hindsgavl Slot. På agendaen er bl.a. valg af nye bestyrelselsesmedlemmer og en workshop om sektionens fremtidige aktiviteter. Potentielle medlemmer af sektionen er også inviteret.

Del:

Hermed indkaldes der til ordinær generalforsamling i Plastindustriens Råvaresektion den 28. november på Hindsgavl Slot i Middelfart.

Generalforsamlingen bliver afholdt umiddelbart forud for Netværksdagen 2019, og det er der en god grund til ifølge Råvaresektionens formand Lars Kaufmann (Plastcom):

– Vi ved af erfaring, at der er mange af sektionens medlemmer, som plejer at deltage i Netværksdagen, så vi håber på et godt fremmøde til sektionens generalforsamling, når det nu foregår samme dag. Hvis man er interesseret i at vide mere om bestyrelsens arbejde – f.eks. med henblik på at stille op til bestyrelsen – så er man meget velkommen til at kontakte mig forud for generalforsamlingen. Vi vil meget gerne have nye folk involveret i at planlægge sektionens arbejde, og der er ledig plads i bestyrelsen.

Som noget nyt vil der i år være afsat tid til en workshop for at få sat fokus på, hvilke aktiviteter og projekter som sektionen fremadrettet skal beskæftige sig med.

Lars Kaufmann, formand for Råvaresektionen, uddyber:

– Vi skal være i øjenhøjde med sektionens medlemmer, og det er grunden til, at vi fra bestyrelsens side i år faciliterer en workshop, hvor der bliver rig mulighed for at komme med input til det fremtidige arbejde. Det er vores håb, at der kommer rigtig mange gode og konkrete forslag på bordet, som den nyvalgte bestyrelse kan arbejde videre med.

Generalforsamlingen foregår i tidsrummet 10.00-12.00, og der vil være lidt let forplejning (vand, kaffe og te) undervejs. Det er gratis at deltage.

Dagsorden:

Pkt. 1.             Valg af dirigent

Pkt. 2.            Formandens årsberetning (herunder orientering om arbejdet i Plastindustriens bestyrelse)

Pkt. 3             Valg af bestyrelse i henhold til § 10

Pkt. 4.            Regnskab

Pkt. 5.            Fastsættelse af kontingent

Pkt. 6.            Eventuelt

Mulige temaer til workshoppen der afholdes efter generalforsamlingen:

  • Imageforbedrende kommunikation på de sociale medier
  • Standardbetingelser for salg af råvare
  • Plastråvaredagen 2020

Potentielle medlemmer af sektionen er meget velkomne til at deltage. Stemmeret har dog kun sektionens medlemmer.

Tilmelding sker via nedenstående formular, og det er gratis at deltage (husk du skal tilmelde dig separat til Netværksdagen):

Generalforsamling i Råvaresektionen - 28. november 2019

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
28. november 2019
Slutdato
28. november 2019
Tidspunkt
10.00 - 12.00

Hvor

Sted
Hindsgavl Slot (mødelokale tilgår)
Adresse
Hindsgavl Allé 7
Postnummer
5500
By
Middelfart

Kontaktpersoner

Lars Hall Bæk Farsøe

Mail: lff@plast.dk
Lars Hall Bæk Farsøe