Online netværksmøde i PUR-sektionen

Fredag den 2. oktober fra 12:30-13:30 inviterer PUR-sektionen til netværksmøde, som grundet coronavirs afholdes online. Vi håber på at samle mange deltagere digitalt til en snak om sektionens projekter og aktiviteter med b

Del:

Plastindustriens PUR-sektion holder online netværksmøde fredag den 2. oktober fra kl. 12:30-13:30.

Grundet coronavirus har vi valgt at konvertere det ellers planlagte fysiske netværksarrangement til et online netværksmøde.

Fire emner på dagsordenen:

Sådan navigerer du i REACH di-isocyanat restriktionen

Tidligere på året blev loven om uddannelseskrav for at håndtere di-isocyanat vedtaget. Det betyder, at alle medarbejdere inden 2023 skal have gennemført træning. Den danske proces i forhold til at tilpasse det nuværende sikkerhedskursus er ikke startet, så for at være på forkant, ser vi nærmere på ISOPA’s tilgang til træningen.

Bag om Plastindustriens kommunikationskampagne

Plastindustrien og Primetime er i disse uger aktive med at promovere den nye kampagne, ’Realistisk om Plast’, der med en blanding af plakater, film, animationsfilm, dilemmaspil med mere søger at gøre diskussionen om plastmaterialer mere faktuel. Plastindustriens kommunikationschef Lars Friis Farsø gennemgår kampagnen på mødet, og han kommer ind på, hvordan man som PUR-virksomhed kan få glæde af kampagnen

Ny strategi i Plastindustrien

Plastindustriens nye treårige strategi ’Plastproduktion med ansvar’ blev præsenteret i forbindelse med brancheforeningens generalforsamling den 28. maj. Strategien bygger videre på foreningens nuværende arbejde, hvor grøn omstilling, uddannelse, innovation og bredt samarbejde er nogle af nøgleordene. Plastindustriens adm. direktør Thomas Drustrup vil fortælle om strategiens hovedelementer, hvad de har med PUR at gøre.

Gult kort til mineraluld!

…sådan lyder en nylig overskrift i Mestertidende. Artiklen handler om arbejdet med et nyt udkast til mineraluldsbekendtgørelsen, der forventes at kræve at gammel mineraluld allerede fra 1. januar håndteres efter kræftreglerne. På mødet ser vi nærmere på sagen og hører mere om PUR-sektionens arbejde med isoleringsområdet, herunder opdatering af eksempelsamlingen og SBi anvisningen.

Tilmeld dig her

Du får tilsendt et link til deltagelse inden dagen.

PUR-sektionens online netværksmøde 2020

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
2. oktober 2020
Slutdato
2. oktober 2020
Tidspunkt
12:30 - 13:30

Hvor

Sted
Online

Kontaktpersoner

Rasmus Grusgaard

Tlf.: +45 2689 3028
Mail: rg@plast.dk
Rasmus Grusgaard