PUR-sektionens årsmøde 2023

Plastic Pavilion: Building Sustainable Societies. Rendering: Terroir

Kom til årsmøde i København d. 27. juni. Årets faglige og sociale højdepunkt for PUR industrien! Dagen byder på oplæg om hvad der rører sig i PUR Industrien, udflugt til Plastic Pavilion, sektionens årsmøde og generalforsamling samt festmiddag om aftenen.

Del:

PUR sektionens bestyrelse har i år valgt at flytte sektionens temadag til København. Arrangementet byder på en grundig faglig del med opdateringer på det nyeste inden for genanvendelse og bæredygtighed af polyuretan og branchens generelle tilstand. Under generalforsamlingen, der kun er for sektionens medlemmer, gives også status på sektionens mange aktiviteter. Hør for eksempel om sektionens PUR operatør uddannelse, arbejdet med implementeringen af diisocyanat restriktionen, samarbejdet med EPS om fremme af isoleringsdagsordenen og aktiviteterne med at fremme forståelsen for PUR på de videre uddannelser.

Arrangementets sociale del byder på kanalrundfart, networking, fællesmiddag og rundvisning i Plastic Pavillon som PUR sektionen sponsorer. Plastic Pavillon er en stor kampagne i forbindelse med Københavns status som verdensarkitekturhovedstad og byens værtskab ved verdensarkitektur kongressen UIA. Formålet er at fremme forståelsen af plast som et uundværligt materiale i særdeleshed inden for design og byggeri. To områder, hvor PUR er meget anvendt.

Det foreløbige program for dagen er følgende:

09:00 Morgenmad
09:30 Velkommen
09:40 Status på SDG, ESG og bæredygtighed anno 2023. Mette Gyde Møller, Dansk Industri.
10:25 BASF’s Net-zero transformation, Jesper Bjerregaard, BASF
11:05 Pause
11:25 Covestro drives the circular economy – solutions for low carbon polyurethanes. Fernando Resende, Marketing Manager Building & Construction EMEA-LATAM
12:00 Frokost
13:00 Projektmuligheder indenfor plast og genanvendese. Udviklingen af fremtidens bæredygtige plastmaterialer og genanvendelsesprocesser er komplekse aktiviteter, der kræver samarbejde i værdikæden, risikovillig kapital og masser af projektledelse. Peter Sommer Larsen fra Teknologisk Institut fortæller om instituttets projekterfaringer og mulighederne for PUR Sektionens medlemmer.
13:30 Oplæg om diisocyanat restriktion implementeringen i DK. Thomas Jensen, Industriens Uddannelser.
14:00 Generalforsamling
15:00 Gåtur til Nyhavn
16:00 Kanalrundfart
17:00 Rundvisning i Plastpavillon
18:00 Gåtur til Christiansborg, sikkerhedskontrol mv.
19:00 Festmiddag i Restaurant Tårnet
22:00 Middag slutter, videre på egen hånd

Det færdige program bliver offentliggjort snarest, men sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 27. juni eller tilmeld dig ved hjælpe af formularen for at sikre dig en plads. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. Arrangementet er åbent for deltagere, der ikke er medlem af PUR sektionen i det omfang der er plads.

Middagen afholdes i Restaurant Tårnet på Christiansborg – i sig selv en stor oplevelse.

Vi forhåndsreserverer et begrænset antal budget-venlige værelser på Hotel WakeUp i Carsten Niebuhrs Gade 11, 1577 København. Hvis du ønsker at benytte et værelse (for egen regning) så anfør dette i tilmeldingen. Deadline for tilmelding med hotelbooking er 23. maj. Deadline for tilmelding til det øvrige arrangement er 20. juni.

Vi glæder os til en dag fyldt med PUR networking!

 

Tilmeld dig årsmøde i PUR-sektionen 2023

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
27. juni 2023
Tidspunkt
9:00 - 22:00

Hvor

Sted
Industriens Hus, Plastic Pavilion på Gammel Strand m.fl.
By
København

Tilmelding

Pris
Fra. 950,- til 4.450,- + moms

Kontaktpersoner

Rasmus Grusgaard

Tlf.: +45 2689 3028
Mail: rg@plast.dk
Rasmus Grusgaard