Plastic Talk 2: ‘Funktionelle plastmaterialer med overraskende egenskaber’

På webinaret mandag den 7. september fra 14-15 kan du blive klogere på funktionelle plastmaterialer og overflader med overraskende egenskaber. Materialerne er med i studiet til en time, hvor du vil få masser af materialeinspiration og -demonstration via små eksperimenter.

Del:

Mandag d. 7. september 2020 kl. 14-15 sender vi Plastic Talk 2: ‘Funktionelle plastmaterialer med overraskende egenskaber’.

Webinaret er for landets studerende, ingeniører, designere og andre med interesse for plastmaterialers egenskaber. Det er også for dig, der ikke er tilknyttet en uddannelsesinstitution.

Materialeinspiration og eksperimenter

På webinaret kan du møde Erik Haastrup Müller, ejer af Futation og MaterialSampleShop og Rasmus Grusgaard, innovationskonsulent i Plastindustrien.

De vil præsentere en lang række materialer og overflader, der kan manipulere lys, forhindre bakterievækst, absorbere væske, rense luften, skabe varme, registrere bevægelse, absorbere slag og stød, lede elektricitet og meget andet. De vil også se på forskellige nye materialer med en mere bæredygtig profil.

De har materialerne med i studiet, hvor de vil demonstrerer nogle af egenskaberne ved hjælp af små eksperimenter. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Tilmelding

Tilmeld dig Plastic Talk her. Du får tilsendt et link til deltagelse tæt på dagen.

Der er også er mulighed for at gense Plastic Talk 1: ‘Cirkulær økonomi og genanvendelse af plast i industrien’.

Hvornår

Startdato
7. september 2020
Slutdato
7. september 2020
Tidspunkt
14:00 - 15:00

Hvor

Sted
Online

Kontaktpersoner

Rasmus Grusgaard

Tlf.: +45 2689 3028
Mail: rg@plast.dk
Rasmus Grusgaard