Plastic Pavilion Student Awards

Plastindustrien inviterer medlemmer og studerende, deres venner og familier med interesse for design, arkitektur og plast til at fejre vinderen af Plastic Pavilion Student Awards. Eventet foregår under UIA World Congress of Architects den 4. juli kl. 18:20 i pavillonen på Gammel Strand.

Del:

Kom og vær med til at fejre vinderen af Plastic Pavilion Student Awards 2023. Prisuddelingen finder sted i pavillonen på Gammel Strand den 4. juli fra kl. 18.30-21.

Eventet er kulminationen af Plastindustriens samarbejde med Det Kongelige Akademi, hvor et hold studerende har arbejdet med en række udfordringer med plast i byggeriet som en del af deres kandidatprogram.

Der vil være fejring, reception, rundvisning i pavillonen og lækker forplejning under arrangementet, hvor deltagere kan få indblik i de løsninger, som de kommende arkitekter har fundet frem til i deres projekter.

LÆS OGSÅ: Plastindustrien hylder arkitekt- og designstuderende med ny konkurrence

Program

  • Guidet præsentation af udstillingen og de studerendes projekter
  • Vinderen kåres og fejres med taler fra dommere og Plastindustrien
  • Gratis bobler og snacks

Vinderen af konkurrencen Plastic Pavilion Student Awards skal demonstrere en innovativ brug af plastmaterialer inden for arkitektur og/eller design og være realistisk og operationelt i praksis. Vinderen udvælges af et dommerpanel, som består af: Lene Espersen, Green Hub Denmark, Mikkel A. Thomasson, Smith Innovation og seniorkonsulent Rasmus Grusgaard, Plastindustrien.

Tilmelding

Deltag, hvis du arbejder med byggeri, design eller arkitektur og er interesseret i at drøfte udfordringer og løsninger med fremtidens professionelle.

Det er gratis at deltage i arrangementet. Tilmeld dig på plasticpavilion.com.

Hvornår

Startdato
4. juli 2023
Slutdato
4. juli 2023
Tidspunkt
18:30 - 21:00

Hvor

Sted
Plastic Pavilion
Adresse
Gammel Strand
By
København

Tilmelding

Pris
Gratis

Kontaktpersoner

Jo Dietrich

Tlf.: 2489 3247
Mail: jd@plast.dk
Jo Dietrich