Grønne Kompetencer: Præsentation af findings og drøftelse af resultater

Plastindustrien inviterer til åbent møde om projektet Grønne Kompetencer med præsentation af projektets “findings” og en drøftelse af, hvilken betydning de vil få for plastamageruddannelsen og plastbranchen. Det foregår den 30. august i Industriens Hus, København.

Del:

Tirsdag den 30. august kl. 10-13 inviterer Plastindustrien til åbent afslutningsmøde om projektet Grønne Kompetencer i Industriens Hus, København.

Vi er nået til vejs ende i projektet, som Plastindustrien har drevet i samarbejde med plastmageruddannelserne på Den jydske Haandværkerskole og AMU SYD i Ribe samt Nationalt Center for Erhvervspædagogik v. København Professionshøjskole.

Projektet har haft til formål at undersøge behovet for nye kompetencer inden for grøn omstilling i plastmagerfaget og give anbefalinger til en grønnere profil af plastmageruddannelsen, herunder især på den nye EUX-plastmageruddannelse.

LÆS OGSÅ: Grønne Kompetencer i plastbranchen – en grundfortælling til uddannelsessøgende

Resultater i Grønne Kompetencer

Mødet er for alle med interesse for projektets resultater og betydning. På mødet vil Plastindustrien præsentere resultaterne og lægge op til en fælles debat om, hvordan vi gør brug af disse i plastmageruddannelsen og i plastbranchen fremover.

En mere præcis dagsorden for mødet følger. Men sæt meget gerne kryds i kalenderen og prik en kollega på skulderen, hvis du ikke selv kan deltage.

Tilmelding

Tilmeld dig i formularen herunder.

Deltagelse er gratis og åben for alle. Der bydes på en sandwich og forplejning undervejs.

Møde om Grønne Kompetencer - 2022

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
30. august 2022
Slutdato
30. august 2022
Tidspunkt
10:00 - 13;00

Hvor

Sted
Industriens Hus
Adresse
H. C. Andersens Bouldevard 18
Postnummer
1553
By
København V

Kontaktpersoner

Jo Dietrich

Tlf.: 2489 3247
Mail: jd@plast.dk
Jo Dietrich