Maskin- og Værktøjssektionens generalforsamling og julemøde 2023

Classic Car House består af bilmuseum, bilhandel, møde- og eventfaciliteter samt bistro.

Tirsdag den 28. november inviterer Plastindustriens Maskin- og Værktøjssektion til årsmøde og generalforsamling på det nyåbnede Classic Car House i Lyngby nord for København.

Del:

Arrangementet indledes med rundvisning på det splinternye museum forud for sektionens generalforsamling og middag.

Generalforsamlingen og den efterfølgende middag er en rigtig god mulighed til at drøfte temperaturen i branchen og lære branchekolleger bedre at kende. Sektionens bestyrelse opfordrer derfor nye såvel som mangeårige medlemmer af sektionen til at deltage.

– I bestyrelsen glæder vi os meget til at opleve Classic Car House sammen med sektionens medlemmer, og jeg vil gerne minde om, at man er velkommen til at invitere medarbejdere, samt ledsagere med til arrangementet, siger Jens Thor Hansen (ENGEL), formand for Maskin- og Værktøjssektionen.

Om Classic Car House

Classic Car House er et oplevelsesunivers som består af bilmuseum, bilhotel, bilhandel, bilværksted, unikke møde- og eventfaciliteter, samt Willys Bistro & Diner. Sidstnævnte lægger stole og borde til vores årlige julemiddag for sektionen.

Familien Bruun har interesseret sig for og haft en passion for biler helt tilbage fra dengang, hvor bilen ikke var hvermandseje, og op igennem 1950’erne, hvor flere fik råd til at købe bil.

Kvalitetsbiler til fornuftige priser, der henvender sig til den brede del af befolkningen, har i mange år været K.W. Bruun Koncernens kerneområde, og det er denne baggrund, som har dannet fundamentet til et ønske om at skabe et Classic Car House.

 

Program

Kl. 16 – 17: Guidet rundtur på Bilmuseet, Karls Hus & Bilhotellet

Kl. 17– 18.30: Generalforsamling i Maskinsektionen og drinks før middagen

Kl. 18.30 – 22: Middag med 2-retter efter køkkenets valg, samt 2 glas husets vin, øl eller sodavand, samt kaffe/te efter middagen

 

Tilmelding

Prisen for at deltage er 1100 kr. + moms per person. Deltagelse i generalforsamlingen alene er gratis. Tilmeld dig i formularen herunder senest d. 27. oktober.

Tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristen.

Generalforsamling og julemøde i Maskin- og Værktøjssektionen 2023

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
28. november 2023
Tidspunkt
16:00 - 22:00

Hvor

Sted
Classic Car House
Adresse
Kongevejen 79
Postnummer
2800
By
Kongens Lyngby

Tilmelding

Pris
1100 kr.
Registreringsfrist
27. oktober 2023
Antal pladser
30