Møde i PUR-sektionens ERFA-gruppe om diisocyanat-uddannelse

Plastindustriens PUR-sektion har en ERFA-gruppe for virksomheder, der ønsker at erfaringsudveksle om arbejdet med at tilrettelægge og gennemføre uddannelse af medarbejderne, der skal håndtere diisocyanat. Deltag i næste online møde den 1. februar kl. 8-9.

Del:

Der er vedtaget en europæisk forordning, som kræver, at alle, der arbejder med diisocyanat, skal have en uddannelse i at håndtere stoffet senest august 2023.

Det forventes, at man i Danmark vælger, at dette skal håndteres ved tilpasning af den nuværende uddannelse ’Personlig sikkerhed ved arbejde med EPOXY og diisocyanat’.

Plastindustriens PUR-sektion lancerer derfor en ERFA-gruppe for virksomheder, der ønsker at erfaringsudveksle om arbejdet med at tilrettelægge og gennemføre uddannelse af medarbejderne.

Gruppen faciliteres af Tina Thomsen fra LOGSTOR og Rasmus Grusgaard fra Plastindustrien.

I gruppen vil PUR-virksomheder kunne følge med i den danske implementering og udveksle viden og erfaringer omkring sikker håndtering af diisocyanat. Du skal deltage, hvis du arbejder med HSE, miljø eller sikkerhed i en PUR-virksomhed og ønsker mere viden om uddannelse i håndtering af diisocyanat.

Tilmeld dig

Gruppen mødes online en gang om måneden.

Næste møde afholdes onsdag den 1. februar kl. 8.00 – 9.00.

Tilmeld dig i formularen herunder og få besked og mødelink, hver gang ERFA-gruppen mødes.

Møde i ERFA-gruppe om diisocyanat-uddannelse

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
1. februar 2023
Tidspunkt
8:00 - 9:00

Hvor

Sted
Online

Kontaktpersoner

Rasmus Grusgaard

Tlf.: +45 2689 3028
Mail: rg@plast.dk
Rasmus Grusgaard