Gratis plastkursus for fysik- og kemilærere – udsat til 6. april 2021

Plastindustrien har gennem flere år afholdt kurser for fysik- og kemilærere, og vi gentager succesen den 29. september på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten. Det er gratis at deltage, og du kan tilmelde dig allerede nu.

Del:

BEMÆRK – kurset er udsat til d. 6. april 2021. Hvis du har tilmeldt dig kurset d. 29. september, hører du fra os når vi nærmere os 6. april 2021, hvor du får mulighed for at gentilmelde dig før vi åbner for øvrige tilmeldinger.

Den 29. september fra 8:30-15:30 inviterer Plastindustrien til et gratis plastkursus for fysik- og kemilærere i folkeskolen. Kurset afholdes på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten.

I samarbejde med danske universiteter har Plastindustrien gennem flere år afholdt gratis kurser for fysik- og kemilærere 3-4 gange årligt. Over 700 fysik- og kemilærere har gennem årene deltaget i de gratis plastkurser, og tilbagemeldingerne har været overvældende positive.

Kursets formål

Plast er en stor del af vores hverdag: Emballage, telefoner, computere, tøj, sko og meget mere har vitale dele af plast. Men kun de færreste kender plastens natur.

Kursets formål er at give lærere ideer og redskaber til at arbejde med plast i kemi- og fysikundervisningen. Derudover kommer vi ind på temaer som genanvendelse og cirkulær økonomi.

Kurset inkluderer også et besøg hos en lokal plastvirksomhed, og deltagerne får et indblik i, hvad en plastmager laver.

Deltag i næste plastkursus

Det næste kursus finder sted den 29. september på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten. Desuden vil der i løbet af dagen være et besøg på en lokal plastvirksomhed.

Det endelige program for dagen bliver snarest muligt offentliggjort.

Spørgsmål vedr. kurset kan stilles til Plastindustriens uddannelseskonsulent Jo Dietrich: jd@plast.dk eller på telefon: 2489 3247.

OBS: Deltagerne sørger selv for transport.

LÆS MERE: Forsøgsvejledninger og undervisningsmaterialer

Hvornår

Startdato
6. april 2021
Slutdato
6. april 2021
Tidspunkt
08.30 - 15.30

Hvor

Sted
Den jydske Haandværkerskole
Adresse
Ellemosevej 25
Postnummer
8370
By
Hadsten

Tilmelding

Antal pladser
40

Kontaktpersoner

Jo Dietrich

Tlf.: 2489 3247
Mail: jd@plast.dk
Jo Dietrich