Gratis plastkursus for fysik- og kemilærere – kurset er overtegnet

Plastindustrien inviterer fysik- og kemilærere til et gratis plastkursus med mulighed for at besøge genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S. Kurset finder sted på Den Jyske Haandværkerskole nord for Aarhus den 16. maj.

Del:

Skriv til dig på venteliste til kurset ved at sende navn og mail til jd@plast.dk. Hvis der kommer afbud vil du høre fra os op til dagen før kurset.

Vi glæder os over igen at kunne invitere invitere til gratis plastkursus for fysik- og kemilærere i folkeskolen med Plastindustrien!

Kurset afholdes i samarbejde med plastmageruddannelsen på Den Jyske Haandværkerskole i Hadsten, som ligger nord for Aarhus.

Der vil være mulighed for at deltage i virksomhedsbesøg hos genanvendelsesvirksomheden på Aage Vestergaard Larsen A/S, som du kan få en introduktion til i videoen:

Kursets formål

Plast er en stor del af vores hverdag: Emballage, telefoner, computere, tøj, sko og meget mere har vitale dele af plast. Men kun de færreste kender plastens natur.

Kursets formål er at give lærere viden, idéer og redskaber til at arbejde med plast i kemi- og fysikundervisningen i udskolingen. Derudover kommer vi også ind på temaer som genanvendelse og cirkulær økonomi, og du lærer om, hvad plastmageruddannelsen indebærer.

Denne gang slutter kurset som noget særligt af med et besøg hos genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S. Som deltager får du derfor et indblik i, hvordan vi i praksis arbejder med genanvdelse af plast i Danmark.

Tilmeld dig gratis

Det næste kursus finder sted mandag d. 16. maj i tidsrummet (cirka) 8.30-15.

Det endelige program for kurset tilsendes deltagerne tæt på dagen. Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding sker efter først-til-mølle princippet.

Spørgsmål vedr. kurset kan stilles til Plastindustriens uddannelseskonsulent Jo Dietrich: jd@plast.dk eller på telefon: 2489 3247.

Deltagerne sørger selv for transport til virksomhedsbesøget – husk at sætte kryds i ”ønsker at deltage i virksomhedsbesøg,” når du tilmelder dig.

LÆS MERE: Forsøgsvejledninger og undervisningsmaterialer

Hvornår

Startdato
16. maj 2022
Slutdato
16. maj 2022
Tidspunkt
08.30 - 15.00

Hvor

Sted
Den jydske Haandværkerskole
Adresse
Ellemosevej 25
Postnummer
8370
By
Hadsten

Tilmelding

Pris
Gratis
Antal pladser
35

Kontaktpersoner

Jo Dietrich

Tlf.: 2489 3247
Mail: jd@plast.dk
Jo Dietrich