Gratis plastkursus for fysik- og kemilærere – 6. april 2021 – (udsolgt)

Plastindustrien har gennem flere år afholdt kurser for fysik- og kemilærere, og vi gentager succesen den 6. april på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten. Kurset er udsolgt, men du kan skrive dig på venteliste her.

Del:

Vi har desværre ikke flere ledige pladser på dette kursus, men udfyld formularen nederst på denne side – så kontakter vi dig, når vi udbyder nye kurser.

Den 6. april 2021 fra 8:30-15:30 inviterer Plastindustrien til et gratis plastkursus for fysik- og kemilærere i folkeskolen.

Kurset afholdes i samarbejde med plastmageruddannelsen på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten. Vi tager naturligvis højde for at gennemføre arrangementet i overensstemmelse med de gældende coronarestriktioner.

Kursets formål

Plast er en stor del af vores hverdag: Emballage, telefoner, computere, tøj, sko og meget mere har vitale dele af plast. Men kun de færreste kender plastens natur.

Kursets formål er at give lærere ideer og redskaber til at arbejde med plast i kemi- og fysikundervisningen i udskolingen. Derudover kommer vi ind på temaer som genanvendelse og cirkulær økonomi.

Kurset inkluderer også et besøg hos en lokal plastvirksomhed, og deltagerne får et indblik i, hvad en plastmager laver.

Deltag i næste plastkursus

Det næste kursus finder sted den 6. april på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten. Om eftermiddagen vil der være et besøg på plastvirksomheden Wavin Danmark, Wavinvej 1, 8450 Hammel.

Det endelige program for dagen bliver snarest muligt offentliggjort. Der er et begrænset antal pladser.

Spørgsmål vedr. kurset kan stilles til Plastindustriens uddannelseskonsulent Jo Dietrich: jd@plast.dk eller på telefon: 2489 3247.

OBS: Deltagerne sørger selv for transport til virksomhedsbesøget.

LÆS MERE: Forsøgsvejledninger og undervisningsmaterialer

Venteliste til Plastindustriens kurser om plast

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
6. april 2021
Slutdato
6. april 2021
Tidspunkt
08.30 - 15.30

Hvor

Sted
Den jydske Haandværkerskole
Adresse
Ellemosevej 25
Postnummer
8370
By
Hadsten

Tilmelding

Pris
Gratis
Registreringsfrist
31. marts 2021
Antal pladser
35

Kontaktpersoner

Jo Dietrich

Tlf.: 2489 3247
Mail: jd@plast.dk
Jo Dietrich