Gratis plastkursus for fysik- og kemilærere: Sønderborg 1. november 2018 (udsolgt)

Plastindustrien har gennem flere år afholdt kurser for fysik- og kemilærere, og vi gentager succesen den 1. november i Sønderborg. Det er gratis at deltage.

Del:

Plast er en stor del af vores hverdag  og emballage, telefoner, computere tøj, sko og meget mere indeholder alt sammen store mængder plast. Ikke desto mindre kender kun de færreste plastens natur og kemien bag.

Dette kursus har til formål at give lærerne ideer og de nødvendige grundlæggende redskaber til at arbejde med plast i kemi/fysikundervisningen.

Kurset giver også lærerne bedre forudsætninger for at arbejde med meget aktuelle dagsordener indenfor sortering og genanvendelse af plast, samt forebyggelse af plastforurening. Man bliver også klogere på hvordan det er at arbejde som faglært og blive uddannet som enten plastmager, værktøjsmager eller ingeniør i en moderne produktionsvirksomhed.

OBS: Deltagerne sørger selv for transport mellem undervisningsstedet og virksomhed.

Over 700 fysik- og kemilærere har gennem årene været afsted på Plastindustriens gratis kurser om plast.

I en stor evaluering af kurserne, som Plastindustrien tidligere har foretaget, svarede 97% af alle deltagere, at de har eller har planlagt at bruge kursets indhold i deres undervisning. 94% ville gerne anbefale kurset til en kollega.

Kurset afholdes den 1. november og indledes på Dybbølskolen, og dernæst er der virksomhedsbesøg hos Recon A/S, (Gammel Aabenraavej 20, 6400 Sønderborg). Recon er en moderne højteknologisk produktionsvirksomhed som udvikler, konstruerer og fremstiller præcisionsværktøjer til sprøjtestøbning i termoplast.

Spørgsmål vedr. kurset kan stilles til Plastindustriens uddannelseskonsulent Jo Dietrich: jd@plast.dk /24893247.

LÆS MERE: Forsøgsvejledninger og undervisningsmaterialer

Hvornår

Startdato
1. november 2018
Slutdato
1. november 2018
Tidspunkt
13.00 - 17.00

Hvor

Sted
Dybbølskolen
Adresse
Gammel Aabenraavej 20
Postnummer
6400
By
Sønderborg

Tilmelding

Antal pladser
35