Gratis plastkursus for fysik- og kemilærere – kurset er overtegnet

Plastindustrien har gennem flere år afholdt kurser for fysik- og kemilærere, og vi gentager succesen i år den 9. november på DTU i Lyngby, hvorefter vi også besøger plastvirksomheden Carmo i Espergærde. Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser.

Del:

Over 750 fysik- og kemilærere rundt om i Danmark har i årenes løb været afsted på Plastindustriens gratis kurser om plast i undervisningen.

Den 9. november gentager vi succesen. Denne gang afholdes kurset på DTU i Lyngby om formiddagen med efterfølgende virksomhedsbesøg på plastvirksomheden Carmo i Espergærde.

Der er et begrænset antal pladser, som går til de hurtigste.

Plast i fysik- og kemiundervisningen

Kursets formål er at give lærerne ideer og redskaber til at arbejde med plast i kemi/fysikundervisningen. Vi starter med et spændende oplæg om plast og kemi ved Associate Professor Anders Egede Daugaard, Department of Chemical and Biochemical Engineering, og der vil være mulighed for at lave forsøg i kemilaboratoriet på DTU KemiTeknik.

Herefter har vi arrangeret et virksomhedsbesøg hos virksomheden Carmo i Espergærde med mulighed for at opleve plastproduktionen på tæt hold samt indblik i, hvad en plastmager laver. Vi skal også høre om hvordan virksomeden arbejder med grøn omstilling.

I en stor evaluering af kurserne, som Plastindustrien tidligere har foretaget, svarede 97% af alle deltagere, at de har eller har planlagt at bruge kursets indhold i deres undervisning. 94% ville gerne anbefale kurset til en kollega.

Praktisk info

Deltagerne sørger selv for transport mellem DTU og virksomhed – find Carmo’s adresse her.

Spørgsmål kan stilles til Plastindustriens uddannelseskonsulent, Jo Dietrich på jd@plast.dk eller tlf. 24893247.

Tilmeld dig herunder efter først-til-mølle princippet og husk at angive om du ønsker at deltage i virksomhedsbesøget. Det endelige program for dagen bliver udsendt til tilmeldte deltagere forud for kurset.

Hvornår

Startdato
9. november 2022
Slutdato
9. november 2022
Tidspunkt
8:30 - 15:00

Hvor

Sted
DTU
Adresse
Søltofts Plads
Postnummer
2800
By
Kgs. Lyngby

Tilmelding

Antal pladser
35

Kontaktpersoner

Jo Dietrich

Tlf.: 2489 3247
Mail: jd@plast.dk
Jo Dietrich