Forårsfrokost og fælles besøg på konference under LOOP-messen

Maskin- og værktøjssektionen og Råvaresektionen inviterer til frokost og besøg på LOOP.

Maskin- og værktøjssektionen inviterer medlemmer til forårsfrokost og fælles besøg på Plastindustriens konference på LOOP-messen onsdag d. 24. april kl. 11.30-15. Tilmelding er lukket.

Del:

Maskin- og værktøjssektionen og Råvaresektionen inviterer alle medlemmer af Plastindustrien til frokost og fælles besøg på LOOP-messen 2024.

Arrangementet starter med en skøn forårsfrokost med socialt samvær på restaurant Banegaarden, som ligger i gåafstand til messen. Efter frokost besøger vi LOOP i Lokomotivværkstedet hvor Plastindustrien afholder en konference fra 13-15.

Alle medlemmer af Plastindustrien er velkomne.

Plastindustrien er partner

Plastindustrien er partner på LOOP og afholder derfor en konference på selve messen. Formålet er at sætte fokus på plastmaterialets og plastbranchens bidrag til et cirkulært samfund.

Tag med på messen og få indsigt i landskabet af cirkulære løsninger og forretningsmodeller på tværs af brancher. Desuden vil du blive klogere på fremtidens produktion og materialer i lyset af Reduce, Reuse, Recycle, og du vil opleve messens mange spændende input om cirkulær design, plast og genanvendelse.

Du vil også komme til at møde folk uden for branchen – fra politikere, lobbyister, offentlige instanser og en masse firmaer og interesseorganisationer, der er aktive i dette spændende felt.

Program

11.30-12.30 Frokost i Restaurant Banegaarden – Københavns grønne oase

12.30-15.00 Besøg på Plastindustriens mini-konference på LOOP-messen: Plast i et cirkulært samfund – fra design til genanvendelse

Konference-programmet er under udarbejdelse, men du kan forvente oplæg fra virksomhederne Solum, Ammaraall Beltech A/S og Aage Vestergaard Larsen A/S.

Tilmelding

Tilmelding er lukket.

OBS: Du skal registrere dig som deltager på LOOP-messen her.

Hvornår

Startdato
24. april 2024
Tidspunkt
11:30 - 15:00

Hvor

Sted
Restaurant Banegaarden & Lokomotivværkstedet
By
København

Tilmelding

Pris
500,- (frokost og drikke)