Fælles sommermøde for Råvaresektionen & Sektionen for ekstrudering og termoformning

Den 9. september inviterer Råvaresektionen og Sektionen for ekstrudering og termoformning til fælles sommermøde. Se programmet, som bl.a. byder på rundvisning på Affaldscenter Lisbjerg i Aarhus, besøg hos Grundfos og middag på Knudhule Badehotel.

Del:

Den 9. september afholder Råvaresektionen og Sektionen for ekstrudering og termoformning endnu en gang et fælles sommermøde for sektionernes medlemmer.

Programmet bliver indledt kl. 12.30 hos Affaldscenter Lisbjerg (Ølstedvej 20, 8200 Aarhus), hvor vi får en omvisning for at se, hvordan kommunen håndterer indsamlet plast. Samtidig hører vi også om Aarhus Kommunes plaststrategi, som Plastindustrien har været med til at udvikle. Undervejs bliver der serveret sandwich og øvrig forplejning, så gejsten bliver holdt i top.

Dernæst er planen, at turen går til Grundfos i Bjerringbro (Poul Due Jensen Academy, Poul Due Jensens Vej 21), hvor vi fra kl. 15.00 bl.a. vil få indblik i virksomhedens Take Back initiativer og generel viden om deres arbejde på plastområdet.

Programmet afsluttes på Knudhule Badehotel & Gastronomisk Institut (Randersvej 88, 8680 Ry), hvor der forud for middagen kl. 19.00 bliver afviklet en venskabelig turnering i minigolf. Middagen består af en lækker tre-retters menu med vin til.

Undervejs er der rig mulighed for at netværke på kryds og tværs blandt deltagerne. Vi ser frem til at både indholdsrigt og hyggeligt arrangement.

Praktiske detaljer og tilmelding:

Deltagerne er selv ansvarlige for transport mellem sommermødets forskellige lokationer. Såfremt der på tidspunkt stadigvæk er coronarestriktioner, så vil disse selvfølgelig blive overholdt.

Knudhule Badehotel meddeler, at der for nuværende af lukket for bookning af overnatning grundet stor efterspørgsel, hvorfor vi anbefaler at kontakte alternative hoteller i området som fx Hotel Ry og Nørre Vissing Kro.

Såfremt Knudhule Badehotel får frigivet overnatningskapacitet, så meddeler vi dette direkte ud til de tilmeldte.

Deltagerprisen for arrangementet (inkl. middag) er 500,- pr. person.

Tilmelding sker via nedenstående formular – deadline for tilmelding er den 1. september:

Sommermøde for Råvaresektionen og Sektionen for ekstrudering og termoformning - 9. september 2021

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
9. september 2021
Slutdato
9. juli 2021
Tidspunkt
12.30 - 22.00

Hvor

Sted
Affaldscenter Lisbjerg
Adresse
Ølstedvej 20
Postnummer
8200
By
Aarhus

Kontaktpersoner

Anders Kildegaard Knudsen

Tlf.: 2489 3480
Mail: akk@plast.dk
Anders Kildegaard Knudsen

Lars Hall Bæk Farsøe

Mail: lff@plast.dk
Lars Hall Bæk Farsøe