Event: Samtale med forfatterne til bogen ’Klimaklar Virksomhed’

Anders Nolting Magelund og Anna Fenger Schefte
Anders Nolting Magelund og Anna Fenger Schefte har skrevet bogen 'Klimaklar Virksomhed'. Den 6. maj kan du høre dem udfolde bogens budskaber.

Hvordan kommer din virksomhed med på klimatoget? Det spørger vi forfatterne Anna Fenger Schefte og Anders Nolting Magelund om den 6. maj. Deltagelse er gratis.

Del:

Den nye bog ’Klimaklar Virksomhed’ er skrevet for at hjælpe virksomheder med at forstå de strategiske og praktiske aspekter af klimaomstillingen.

Bag bogen står de to forfattere Anna Fenger Schefte og Anders Nolting Magelund, og dem har vi inviteret til et digitalt event den 6. maj kl. 13.30-14.15.

Her vil Plastindustriens kommunikationschef Lars Hall Bæk Farsøe interviewe forfatterne om, hvordan virksomheder mere konkret kan gribe mulighederne ved klimaomstilling.

Han fortæller:

– Anna Fenger Schefte og Anders Nolting Magelund har skrevet en meget inspirerende bog, hvor der bl.a. er fokus på plast, klimarapportering og cirkulære løsninger. Bogens budskaber vil vi gerne have udbredt til danske virksomheder, og derfor håber jeg på stor tilslutning til arrangementet.

Undervejs vil der være mulighed for deltagerne at stille spørgsmål til forfatterne.

Bagom ’Klimaklar Virksomhed’

Bogen gør det nemt og overskueligt for læserne at navigere i kompleksiteten og få greb om de nødvendige skridt på vejen til en succesfuld klimaomstilling − hvad enten du til daglig sidder som leder, ejer, bestyrelsesmedlem, medarbejder eller kommende medarbejder.Forsiden på bogen Klimaklar Virksomhed

Blandt de casevirksomheder der fremhæves i bogen er eksempelvis Plus Pack, Carlsberg, Danish Crown og Palsgaard.

Anna Fenger Schefte har været journalist og redaktør i mere end ti år og arbejdet på Mandag Morgen og Sustainia – med erhverv, klima og bæredygtighed som primære stofområder.

Anders Nolting Magelund har arbejdet som forskningschef i den bæredygtige tænketank Sustainia med mange publikationer og artikler om klima og bæredygtighed bag sig.

Sammen har Anna og Anders også skrevet bøgerne “Klimaguiden” (Politikens Forlag) og børnebogen “Den Store Klimabog” (Politikens Forlag).

Tilmelding:

Arrangementet er åbent, og det er gratis at deltage.

Tilmelding sker via nedenstående formular, og du vil forud for den 6. maj modtage yderligere deltagerinformation.

Event: Samtale med forfatterne til bogen ’Klimaklar Virksomhed’ - 6. maj 2021

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
6. maj 2021
Slutdato
6. maj 2021
Tidspunkt
13.30 - 14.15

Hvor

Sted
Online

Kontaktpersoner

Lars Hall Bæk Farsøe

Tlf.: +45 4233 2811
Mail: lff@plast.dk
Lars Hall Bæk Farsøe