Besøg plast- og værktøjsbranchens fælles stand på DM i Skills 2024

Kom og oplev plast- og værktøjsmagerfagets fælles stand på Danmarks største uddannelsesmesse DM i Skills i Roskilde sammen med andre plastvirksomheder og uddannelsesansvarlige.

Del:

Er du nysgerrig på, hvordan unge træffer deres valg af uddannelse? Overvejer din virksomhed at gå aktivt til værks i jeres rekruttering af unge nye medarbejdere, men mangler I inspiration til hvordan?

Så tag med fredag d. 19. april kl. 14-16, hvor Plastindustrien inviterer alle interesserede til at komme forbi plastmager- og værktøjsmageruddannelsens fælles stand på DM i Skills i Roskilde.

Praktisk: Besøget er åbent for alle og kræver ingen tilmelding. Vi mødes kl. 14 på standen. Nærmere info om standens placering følger.

På besøget viser vi standen frem og fortæller om, hvordan den er bygget op, og om hvad vi forventer at få ud at være med. Du kan møde andre fra branchen og få indtryk af, hvordan unge vælger uddannelse i dag og få en snak med de lærlinge, der er med. Du kan også overveje at bidrage til samarbejdet næste år.

Du er også velkommen til at kigge forbi standen i løbet af de andre dage.

Fælles stand

Plast- og værktøjsbranchen er gået sammen om at præsentere en stand på DM i Skills 2024 i Roskilde. Gennem live-demonstration af plastproduktion og andre aktiviteter er målet at vise de to brancher frem og inspirere fremtidens faglærte.

DM i Skills foregår ved Dyrskuepladsen i Roskilde, og plastmageruddannelsen er for anden gang med på messen som demofag på Danmarks største uddannelsesmesse for folkeskolelever i 7-9. klasse. Der kommer flere tusinder skoleelever fra lokalområdet, som alle skal vælge ungdomsuddannelse i løbet af udskolingen.

Kontakt Jo Dietrich: jd@plast.dk / 2489 3247, hvis du har spørgsmål.

 

Hvornår

Startdato
19. april 2024
Tidspunkt
14:00 - 16:00

Hvor

Sted
Dyrskuepladsen
Adresse
Darupvej 19
Postnummer
4000
By
Roskilde

Kontaktpersoner

Jo Dietrich

Tlf.: 2489 3247
Mail: jd@plast.dk
Jo Dietrich