ATV SEMAPP inviterer til temadag om sprøjtestøbeværktøjer fra A-Z

ATV SEMAPP inviterer til temadag om sprøjtestøbeværktøjer fra A-Z på Skive College d. 13. september. Dagen er for produktudviklere, teknikere, indkøbere etc., der ønsker at blive introduceret til sprøjtestøbeværktøjer eller at få børstet deres værktøjsviden af og forstå fagsproget.

Del:

En af verdens allervigtigste produktionsformer er sprøjtestøbning af termoplast, som gør det muligt at fremstille præcise plastemner på under et gram til flere hundrede kilo. Hurtigt, effektivt og ensartet. Det centrale i denne proces er sprøjtestøbeværktøjet.

Sprøjtestøbeværktøjet er fuldstændigt tilpasset det enkelte produkt og er en højteknologisk og uhyre præcis konstruktion – ofte med komplekse mekanismer, avancerede overflader og udført i hærdet stål.

Værktøjsteknologi i fokus

Sidste år afviklede ATV SEMAPP’s styregruppe for plastteknologi en velbesøgt temadag om Sprøjtestøbeprocessen A-Z på Den jyske Håndværkerskole. På temadagen var selve sprøjtestøbeværktøjerne genstand for stor interesse, og planlægningsgruppen besluttede derfor at tilrettelægge et separat arrangement om netop værktøjsteknologi.

Vi har bestræbt os på at lave den bedst mulige introduktion til produktudviklere, teknikere, indkøbere etc., der ønsker at blive introduceret til sprøjtestøbeværktøjer, eller som ønsker at få børstet deres værktøjsviden af og forstå fagsproget.

Temadagen er tilrettelagt i samarbejde med værktøjsmageruddannelsen på Skive College. Formiddagen indeholder en rundvisning i værktøjsmagerværkstederne. Efterfølgende vil en række oplægsholdere fra værktøjs- og sprøjtestøbeindustrien gøre deltagerne klogere på sprøjtestøbeværktøjer fra A-Z. Find det fulde program her.

Temadagen er tilrettelagt af Frank Rasmussen fra Coloplast, Kristian Melgaard Jørgensen fra Danfoss, Emilie Blach Rønn fra SP Moulding og Rasmus Grusgaard fra Plastindustrien.

Tilmelding

Pris for deltagelse er 2.400 kr. eks. moms for medlemmer af Plastindustrien. Der er en early-bird rabat på 300 kr. ved registrering før den 15. juli 2022.

Tilmeld dig her. Der er er begrænset antal pladser.

Hvornår

Startdato
13. september 2022
Slutdato
13. september 2022
Tidspunkt
9:30 - 16:00

Hvor

Sted
Skive College
Adresse
Arvikavej 2B
Postnummer
7800
By
Skive

Kontaktpersoner

Rasmus Grusgaard

Tlf.: +45 2689 3028
Mail: rg@plast.dk
Rasmus Grusgaard