ATV-SEMAPP inviterer til online seminarer om genanvendelse

Tænker din virksomhed på, hvordan jeres produkter kan indgå i en cirkulær økonomi? Den 20. og 22. oktober 2020 går ATV-SEMAPP live med to online seminarer om genanvendelse af både sammensatte og rene plastprodukter.

Del:

På seminarerne “Onlineserie om genanvendelse” vil en række oplægsholdere dele erfaringer, virksomhedscases og vigtig viden om genanvendelse med fokus på, hvordan flere plastprodukter kan indgå i en cirkulær økonomi.

Seminarene foregår online henholdsvis om eftermiddagen den 20. oktober – fra 13:00-16:00 og om formiddagen den 22. oktober – fra 9:00-12:00.

Bliv klogere på plastgenanvendelse

De to dage er for dig, der arbejder med sammensatte eller rene plastprodukter, og som ønsker at blive klogere på, hvordan jeres produkter kan indgå i en cirkulær økonomi – også så det stadig giver mening på bundlinjen.

Den 20. oktober om eftermiddagen vil der være fokus på genanvendelse af sammensatte produkter, dvs. produkter som består af mange forskellige materialer (fx plast og metal), og som derfor kan være meget vanskelige af adskille og genanvende.

Den 22. oktober om formiddagen vil der udelukkende være fokus på plast, og der vil bl.a. være oplæg om ”design for recycling”, plast i en cirkulær økonomi samt konkrete eksempler på genanvendelse og bæredygtighed af såvel Lego som fjernvarmerør og medicinsk engangsudstyr i blød PVC.

Læs det fulde program her.

Deltag til medlemspris

Du har mulighed for at tilmelde dig én eller begge dage – alt efter interesseområde.

Vi samarbejder med ATV-SEMAPP om arrangementet. Derfor kan du komme med til en fordelagtig pris som medlem af Plastindustrien.

Medlemspris: 995 kr. (uden moms) for en enkelt dag. Og 1.495 kr. (uden moms) for begge dage.

Som ikke-medlem er prisen 1.495 kr. (uden moms) for én dag. Og 1.995 kr. for begge dage.

Tilmelding foregår på ATV-SEMAPPS hjemmeside.

Hvornår

Startdato
20. oktober 2020
Slutdato
22. oktober 2020
Tidspunkt
13:00 - 12:00

Hvor

Sted
Online