AM Summit 2021: Additive Manufacturing (AM) og 3D print som fremtidens bæredygtige produktion

AM Summit 2021
AM Summit 2021 afholdes den 19. august 2021 på Docken i København.

Den 19. august 2021 afholder Dansk AM Hub den største skadinaviske AM-konference: AM Summit. Arrangementets fokus er på AM-teknologiens bæredygtige potentiale. Deltagelse er gratis.

Del:

For tredje gang inviterer Dansk AM Hub til årets AM Summit – Skandinaviens største AM-konference – den 19. august 2021 på Docken i København.

Årets tema er ’Additive Impact’, hvor vi stiller skarpt på AM-teknologiens bæredygtige potentiale, og hvordan den kan bidrage til mere cirkulær produktion.

I selskab med internationalt anerkendte talere og eksperter, inspirerende udstillere, interessante aktører på området og dedikerede deltagere sætter vi fokus på den nyeste udvikling og de seneste tendenser inden for AM-teknologien.

Program:

Programmet vil løbende blive opdateret, men byder allerede nu på oplæg fra Gitte Buk Larsen Business, Development and Marketing Director, Aage Vestergaard Larsen A/S, der fortæller om, hvordan genanvendt plast kan blive til 3D print materiale – mens forfatter, trendspotter og futurolog Magnus Lindquist kan fortælle om vigtige, aktuelle tendenser for at forudsige den cirkulære fremtid mellem liv, samfund og forretning i fremtiden.

Det er vigtigere end nogensinde at blive klogere på det bæredygtige potentiale og de mange muligheder ved Additive Manufacturing. Med lokal produktion, bedre designs og et lavere materialeforbrug og -spild er AM et vigtigt værktøj til at skabe en bæredygtig produktionsiger direktør i Dansk AM Hub, Frank Rosengreen Lorenzen og fortsætter:

– Derfor skal vi spørge os selv ’Hvordan anvender vi AM til at skabe bæredygtighed, og hvordan kan teknologien skabe mere energieffektive produkter, flere og mere cirkulære produktionsmodeller og mere on-demand, digitale og distribuerede værdikæder?’ Og det vil danne rammen om årets AM Summit, som vil inspirere til at anvende AM og 3D print som løftestang til bæredygtig produktion og endnu mere additive impact.

Tilmelding:

Konferencen er gratis – men tilmeld dig allerede nu og vær sikker på at få en billet.

Tilmelding sker på AM Summits hjemmeside.

Hvornår

Startdato
19. august 2021
Slutdato
19. august 2021
Tidspunkt
09:00 - 16:00

Hvor

Sted
Docken
Adresse
Færgehavnsvej 35
Postnummer
2150
By
Nordhavn