Åbent forårs-temamøde i Sprøjtestøbesektionen: Plastbranchen som en del af løsningen – MØDET ER AFLYST

Den 1. april afholder Sprøjtestøbesektionen forårs-temamøde med fokus på miljø. På programmet er bl.a. besøg hos Aage Vestergaard Larsen A/S og Berry Superfos. Arrangementet er gratis at deltage i og åbent for alle interesserede.

Del:

Den 1. april (mødet er udsat – ny dato følger senere) er det tid til Sprøjtestøbesektionens forårs-temamøde om branchens udfordringer og nye muligheder indenfor miljøområdet. Tilmelding skal ske i formularen forneden.

Temamødet kommer til at handle om Plastbranchen som en del af løsningen! Med andre ord hvordan er plastbranchen en del af løsningen på klima- og miljøudfordringer?

Der vil være fokus på affaldshåndtering, genanvendelse og initiativer som Operation Clean Sweep i sprøjtestøbebranchen, og vi skal besøge virksomhederne Aage Vestergaard Larsen i Mariager og Berry Superfos i Randers.

DOWNLOAD: Officiel invitation til forårs-temamøde i Sprøjtestøbesektionen

Vi skal inspireres af de to spændende virksomheders forskellige tilgange til at arbejde målretttet, strategisk og praktisk med miljøtemaer på forskellig vis.

Frokosten vil blive indtaget på Highway 51 Diner på Elvis Museeum – Memphis Mansion i Randers (billedet), som har ladet sig inspirere af sydstaternes madkultur. Det kan kun blive godt!

Middag på Memphis Mansion i Randers er et af programpunkterne til arrangementet den 1. april, som også byder på virksomhedsbesøg hos Aage Vestergaard Larsen A/S og Berry Superfos.

Arrangementet er åbent for alle, men koster 395,- inkl. moms, hvis du ikke er medlem af Sprøjtestøbesektionen.

DAGENS PROGRAM:

Kl. 09.30-10.00: Morgenbrød og tjek ind hos Aage Vestergaard Larsen/Mariager

Kl. 10.00-11.30: Oplæg v/Franz Cuculiza, adm. direktør
– Hvordan er virksomheden og OCS med til at være en del af løsningen på plastaffaldsproblematikken i Danmark? Der genbruges for lidt restaffald – herunder også for lidt industriaffald – hvad skal der til for at gøre det bedre?

– Rundvisning

Kl. 12.00-13.30: Frokost på Elvis Museum i Randers m. rundvisning og fortælling om museet

Kl. 14.00-16.00: Besøg hos Berry Superfos Randers v/Joel Kjellander og Janni Langkjær Pedersen
– Hvordan har man arbejdet med OSC i praksis, og hvordan har man brugt det i konteksten af CSR og øvrige miljøpolitiske og salgsmæssige tiltag?

– Rundvisning

Deltagerne sørger selv for transport mellem besøgsstederne.

Tilmeld dig her

Hvornår

Tidspunkt
09:30 - 16:00

Hvor

Sted
Mariager & Randers

Kontaktpersoner

Jo Dietrich

Tlf.: 2489 3247
Mail: jd@plast.dk
Jo Dietrich