Åbent forårs-temamøde i Sprøjtestøbesektionen: Plastbranchen som en del af løsningen

Den 1. april afholder Sprøjtestøbesektionen forårs-temamøde med fokus på miljø. På programmet er bl.a. besøg hos Aage Vestergaard Larsen A/S og Berry Superfos. Arrangementet er gratis at deltage i og åbent for alle interesserede.

Del:

Den 1. april er det tid til Sprøjtestøbesektionens forårs-temamøde om sprøjtestøbebranchens udfordringer og nye muligheder indenfor miljøområdet. Sæt derfor kryds i kalenderen allerede nu!

Mødet kommer til at handle om Plastbranchen som en del af løsningen! Med andre ord hvordan er plastbranchen en del af løsningen på klima- og miljøudfordringer?

Der vil være fokus på affaldshåndtering, genanvendelse og initiativer som Operation Clean Sweep i sprøjtestøbebranchen, og vi skal besøge virksomhederne Aage Vestergaard Larsen i Mariager og Berry Superfos i Randers.

Vi skal inspireres af de to spændende virksomheders forskellige tilgange til at arbejde målretttet, strategisk og praktisk med miljøtemaer på forskellig vis.

Frokosten vil blive indtaget på Highway 51 Diner på Elvis Museeum – Memphis Mansion i Randers (billedet), som har ladet sig inspirere af sydstaternes madkultur. Det kan kun blive godt!

Middag på Memphis Mansion i Randers er et af programpunkterne til arrangementet den 1. april, som også byder på virksomhedsbesøg hos Aage Vestergaard Larsen A/S og Berry Superfos.

Arrangementet er åbent for alle, men koster 395,- inkl. moms, hvis du ikke er medlem af Sprøjtestøbesektionen.

Det præcise program følger snarest, men tilmelding er allerede åbnet.

Forårs-temamøde i Sprøjtestøbesektionen - 1. april 2020

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
1. april 2020
Slutdato
1. april 2020
Tidspunkt
09:30 - 16:00

Hvor

Sted
Mariager & Randers

Kontaktpersoner

Jo Dietrich

Tlf.: 2489 3247
Mail: jd@plast.dk
Jo Dietrich