Kandidater til Plastprisen 2013 efterlyses

Ikke-kategoriseret

Siden fabrikant Godtfred Kirk Christiansen som den første modtog Plastprisen i 1987, har det været omgærdet af spænding, hvem der skal have den prestigefyldte kollegiale hæder. I år skal prisen altså uddeles for 27. gang, og jagten på egnede kandidater er netop skudt i gang.

Del:

Af Lars Friis Farsøe

Plastprisen uddeles i år den 12. juni i forbindelse med Plastdagen, der afholdes i Industriens Hus. Formålet med prisen er at påskønne og fremhæve en ekstraordinær brancheindsats, hvor prismodtageren har udvist engagement og involvering. Den første uddeling af prisen foregik i 1987, og dengang tilfaldt æren Godtfred Kirk Christiansen for opbygningen af Lego-koncernen.

Plastindustriens direktør, Peter Skov, uddyber følgende om uddelingen af prisen:

– Vi giver prisen til en person, der på afgørende vis har fremmet kendskabet til plast eller brugen af plastmaterialer- og produkter. Det er en populær tradition, at medlemmerne af Plastindustrien får mulighed for at indstille egnede kandidater til prisen. Vi ved af erfaring, at mange byder ind, og det håber vi naturligvis også sker i år.

Læs mere under annoncen… ###REKLAME###

Indstilling af kandidater

Det er muligt at indstille både personer, virksomheder og institutioner til Plastprisen, og det er dernæst Plastindustriens bestyrelse, der udvælger vinderen blandt de indstillede. Foruden hæderen følger også en check på 25.000 kroner.

Der er nu åbnet for indstilling af kandidater til prisen, og det foregår ved at fremsende en motiveret indstilling til mailadressen pd@plast.dk eller med brev til:

Plastindustrien

Nørre Voldgade 48,
1358 København K

Deadline for ansøgning til dette års pris er den 15. maj kl. 12.00.

Sidste års vinder

I år 2012 var det Peter Sejersen fra Wavin, der blev belønnet for evnen til at forene grønne hensyn med profitmæssige hensyn. Helt konkret blev Peter Sejersen hædret med baggrund i hans personlige indsats for at forøge indsamlingen og genanvendelsen af byggeaffald i hård PVC.

Men hvem der skal modtage dette års pris er altså endnu ikke afgjort – det kan du eller din virksomhed være med til at afgøre via en indstilling.