Klimaklar Plastindustri – særforløb for Plastindustriens medlemmer

Vi tilbyder nu vores medlemmer et ’Klimaklar særforløb’, der, i tillæg til den traditionelle version af Klimaklar, giver adgang til 1:1 rådgivning, fire møder undervejs sammen med andre virksomheder i plastbranchen, samt adgang til vores konference om klimadata og plast den 7. november.

Del:

Flere og flere små- og mellemstore virksomheder oplever, at deres store kunder begynder at have en holdning til deres klimaaftryk, og hvordan de arbejder med at reducere det. Det er blandt andet resultatet af ny lovgivning vedtaget i EU, som forpligter store virksomheder i Danmark og i EU til at opgøre og reducere deres CO2-udledning fra hele værdikæden.

Klimaklar Produktionsvirksomhed (KKPV) er et online læringsforløb for alle danske produktionsvirksomheder og relaterede brancher, der er gratis at deltage i og tilgås via en digital læringsplatform, som er udviklet, testet og anvendt af over 500 virksomheder. I forløbet får virksomhederne viden og værktøjer til at beregne og forstå egen CO2-udledning, sætte reduktionsmål og inspiration til god klimakommunikation.

Om Klimaklar særforløb

Virksomheder kan have stor værdi af at få individuel og konkret sparring sammen med en rådgiver og samtidig være en del af en gruppe, hvor de forpligter sig til at ’møde op’ for at lære sammen.

Derfor tilbyder vi ‘Klimaklar særforløb’, som, udover det gængse forløb i Klimaklar-programmet, består af en række fysiske netværksmøder og 1:1 rådgivning.

Prisen for særforløbet er 5.000 kr. pr. deltagende virksomhed, eks moms. Prisen dækker udgifter til afholdelse af møder samt honorarer til konsulenter.

Med denne pris får den enkelte virksomhed:

  • Seks online læringsmoduler
  • Fire netværksmøder faciliteret af Klimaklar og med deltagelse af en klimarådgiver, som kan give kvalificeret sparring og indspark til dialog
    • Møde 1 – 25. september (fysisk)
    • Møde 2 – 9. oktober (fysisk)
    • Møde 3 – 14. november (online)
    • Møde 4 – 3. december (fysisk)
  • Mulighed for at deltage to personer pr. virksomhed
  • To timers online individuel rådgivning via eksterne rådgivere, der tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds egen forretning og behov
  • Deltagelse på Konference om Klimadata og Plast den 7. november

Indholdet på de fire netværksmøder opdateres løbende.

Tilmelding

Tilmeld din virksomhed til Klimaklars særforløb i formularen nedenfor. Der er et begrænset antal pladser på forløbet, hvilke fordeles efter først til mølle-princippet.

Deltagerne får tilsendt flere informationer op til de individuelle møder. Forløbet er forbeholdt medlemmer af Plastindustrien.

Tilmeld din virksomhed til Klimaklars særforløb

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
25. september 2024
Slutdato
3. december 2024

Tilmelding

Pris
5.000 ,-
Registreringsfrist
18. september 2024