AM Summit 2024

Tilmeld dig AM Summit i Øksnehallen i København d. 24. oktober og bliv klogere på fremtidens teknologi. Som medlem af Plastindustrien får du 20 procent i rabat på billetten.

Del:

For 6. gang afholder Dansk AM Hub AM Summit – Skandinaviens største konference for Additive Manufacturing (AM) / industriel 3D-printning. Og i år sigtes der endnu højere end tidligere. Dansk AM Hub har opgraderet, så der torsdag d. 24. oktober kan bydes velkommen til 1000 deltagere i Øksnehallen i København.

Opgraderingen er på sin plads, for i år byder AM Summit på tre scener.

Her vil danske og internationale profiler præsentere mulighederne i AM, mens førende AM-aktører vil fortælle, hvordan de hver dag arbejder med deres visioner for 3D-print.

Du kan blandt andet høre:

  • Jason Lopes, CTO i Gentle Giant Studio, fortælle, hvordan Hollywood bruger AM på de store blockbusters.
  • Du vil kunne lytte til Beth Rattner, tidligere CEO i Biomimicry Institute, forklare, hvordan 3D-print kan efterligne naturens bedste løsninger.
  • Dr. Karsten Heuser fra Siemens AG giver et indblik i, hvordan en topvirksomhed bruger alle de muligheder, som AM åbner for.

Samtidig vil mindst 50 udstillere vise deres bud på fremtidens 3D-print.

Alt sammen i skæringspunktet mellem fremstilling, innovation og bæredygtighed. AM Summit er for alle, der er interesserede i mulighederne med 3D-print og som ønsker at have adgang til den nyeste viden.

Læs mere på amsummit.dk.

Tilmelding

Tilmeld dig via dette link.

Husk, at får du -20 % i rabat på din billet med rabatkoden: Plastindustrien.

Hvornår

Startdato
24. oktober 2024
Tidspunkt
08.00 - 16.30

Hvor

Sted
Øksnehallen
Adresse
Halmtorvet 11
Postnummer
1700
By
København