Webinar om Plastindustriens nye brancheaftale: Stabile elpriser og grønnere strøm

Torsdag den 27. juni afholdes et webinar sammen med el-leverandøren, Reel, om den nye brancheaftale, der blev lanceret i forbindelse med Plastdagen.

Del:

Plastindustrien har netop indgået en brancheaftale med el-leverandøren Reel, der gør det muligt for medlemmer af Plastindustrien at købe strøm ind fra vedvarende energikilder til faste, lave priser. Men hvad åbner aftalen af muligheder for din virksomhed, hvordan kommer man i gang, og står der noget med småt? Dette og mere til kastes der lys over, når Reel inviteres i studiet til en opklarende snak om den nye brancheaftale torsdag den 27. juni kl. 10.00 -11.00.

Aftalen går i korte træk ud på, at danske plastvirksomheder kan reducere deres CO2-udledninger og samtidig reducere deres risiko overfor de store udsving i elpriser, som vi har set de seneste år. Aftalen er unik, da den ikke kun leverer el til konkurrencedygtige priser, men også reelt resulterer i opførelsen af vedvarende energianlæg. Dette sker med udgangspunkt i en såkaldt PPA-aftale, der tidligere kun har været tilgængelige for Danmarks allerstørste elforbrugere.

Maria Flora Andersen er ekspert i klimapåvirkningen af el, og vil desuden komme ind på hvilke fordele en PPA har for klimaregnskabet og virksomheders ESG-arbejde.

På webinaret præsenteres aftalen og dens indhold, og du vil få mulighed for at stille opklarende spørgsmål til brancheaftalen og vilkårene for indkøb af el.

Program

  • Velkommen v. Anders Knudsen
  • Intro til Reel, PPA’er samt vilkårene i brancheaftalen v. Maria Flora Middelboe Andersen, Reel
  • Opklarende spørgsmål

Tilmelding

OBS: Webinaret er for medlemmer af Plastindustrien. Deltagelse er gratis.

Tilmeld dig i formularen, og du vil modtage et Teams-link forud for dagen:

Webinar om Plastindustriens nye brancheaftale: Stabile elpriser og grønnere strøm

Bekræft medlemskab i Plastindustrien
Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
27. juni 2024
Tidspunkt
10:00 - 11:00

Hvor

Sted
Online

Tilmelding

Pris
Gratis