Online medlemsmøde om CO2-beregning på plast

Plastindustrien inviterer medlemmer til et online møde d. 4. juni kl. 10 – 11.30 om den seneste version af Målbars CO2-beregner til den videre udvikling af værktøjet tilpasset plastvirksomheder.

Del:

I Plastindustriens arbejde med at skaffe adgang til gode data og metoder til at stille skarpt på plastens miljøaftryk, afholdes et online møde den 4. juni kl. 10 – 11.30 med livscyklus-eksperterne fra Målbar.

Mødet holdes som en åben dialog, hvor Anders og Jakob fra Målbar præsenterer den seneste version af beregneren og modtager input til den videre udvikling af værktøjet tilpasset plastvirksomheder.

Målbar er inden for de næste måneder klar med en større opdatering af deres LCA-screenings værktøj, herunder en web-baseret version af deres beregner. Plastindustrien følger dette arbejde tæt og afholder derfor dette ’dialogmøde’, hvor plastvirksomheder kan komme input til den fortsatte udvikling af beregneren samt ønsker til funktioner og indhold.

Kom med input

Specifikt ønskes feedback på din virksomheds brug af beregneren:

  • Er det til internt brug i produktudvikling eller kundevejledning?
  • Er det til kunder, som ønsker et færdigt aftryk, og i så fald hvad ønsker de at bruge det til – grønt regnskab, B2B, offentliggørelse, etc.?
  • Er det kun klimaberegninger eller ønsker virksomhederne også en bred miljøberegning?

Mødet afholdes via Teams for en mindre kreds af virksomheder.

Hvis du er interesseret i at deltage, kan du kontakte seniorkonsulent Anders Kildegaard Knudsen: akk@plast.dk.

Hvornår

Startdato
4. juni 2024
Tidspunkt
10:00 - 11:30

Hvor

Sted
Online

Kontaktpersoner

Anders Kildegaard Knudsen

Tlf.: 2489 3480
Mail: akk@plast.dk
Anders Kildegaard Knudsen