Plastmesse & Plastic Engineering Day 2024: Book en stand på messen

Plastindustrien holder Plastmesse og Plastic Engineering Day 2024 på Aarhus Universitet.

Plastbranchen besøger Aarhus Universitet den 31. oktober med en Plastmessen og Plastic Engineering Day 2024. Tilmeld din virksomhed med en stand i dag – det er gratis, men der er et begrænset antal pladser.

Del:

Torsdag den 31. oktober 2024 gentager Plastindustrien det kombinerede event Plastmesse & Plastic Engineering Day, denne gang på Aarhus Universitet.

Her inviteres studerende til den dag, hvor de kan møde plastbranchen og få deres interesse for plast, materialer, kemi og genanvendelse vækket.

Samtidig kan medlemmer af Plastindustrien udstille på en stand og vise produkter, materialer og eventuelle karrieremuligheder frem for såvel kommende ingeniører som branchens aktører.

Du booker en stand ved at udfylde formularen nederst på siden. Det er gratis for medlemmer af Plastindustrien, men der er et begrænset antal, som tildeles efter først-til-mølle-princippet.

Program og praktik

Det endelige program for dagen er under udarbejdelse, men i grove træk lyder det:

Plastmessen er åben fra kl. 10-14.30. Kl. 12.00 serveres der frokost. Der vil i øvrigt være kaffe og eftermiddagsforplejning til alle stand holdere og besøgende.

Kl. 12.30 inviteres de studerende til at deltage i et fagligt program, hvor de bliver klædt på med den nyste viden om plast og får oplæg fra forskellige dele af branchen.

Book en stand

Registrer dig i formularen, hvis du gerne vil reservere en stand på Plastmessen. Husk at registrere alle deltagere fra virksomheden separat. Hvis du endnu ikke ved hvem der kommer, så skriv det samlede antal deltagere fra virksomheden – ift. forplejning.

Tilmelding til Plastmessen og Plastic Engineering Day 2024

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
31. oktober 2024
Tidspunkt
10:00 - 15:00

Hvor

Sted
Aarhus Universitet
Adresse
Finlandsgade 21
Postnummer
8200
By
Aarhus

Tilmelding

Pris
Gratis

Kontaktpersoner

Jo Dietrich

Tlf.: 2489 3247
Mail: jd@plast.dk
Jo Dietrich