Netværks- og inspirationsarrangement på K-messen i Düsseldorf

Mandag den 24. oktober inviterer Plastindustrien til åbent og gratis netværks- og inspirationsarrangement på K-messen i Düsseldorf.

Del:

Verdens største plastmesse – K-messen i Düsseldorf – foregår i perioden 19.-26. oktober, og arrangørerne forventer at være tilbage på et niveau som før pandemien, dvs. at de regner med at omkring en kvart million besøgende lægger vejen forbi arrangementet. Blandt disse er mange danske gæster og udstillere.

En delegation fra Plastindustriens sekretariat tager igen i år turen til Tyskland for at møde medlemmer og for at suge ny viden til sig.

Plastindustrien er ligesom tidligere år vært ved et netværksarrangement i forbindelse med messen. Det finder sted mandag den 24. oktober i tidsrummet 12.30 – 17.00 i Room 13 (CCD South)

Netværksarrangementets program:

DEL 1: Samarbejde mellem tyske vidensinstitutioner og industri – cases og muligheder for danske virksomheder

Kl. 12.30 – 12.50:     Frokostsnack og netværk

Kl. 12.50 – 13.45:     Plastindustriens tyske søsterorganisation, Kunststoffland Nordrhein-Westfalen, har inviteret tyske forskningsinstitutioner til at fortælle om cases fra nuværende og tidligere samarbejder med med industrien om plasttekniske projekter, og om hvordan danske virksomheder kan benytte de tyske institutioner. Hør repræsentanter fra Fraunhofer, University of Duisburg og RWTH Aachen University:

Fraunhofer Umsicht, Dr. Jochen Nühlen (Business Development Manager):
Development of innovative, industrially feasible technologies, products and services for the circular economy and bring them to application
University of Duisburg, IPE, Moritz Rayer (Chief Engineer): Cooperation in the field of plastics processing 
Institut für Kunststoffverarbeitung, IKV, Prof. Rainer Dahlmann (Scientific director at IKV for circular economy): Institute for plastics processing: research for practical use – cooperation around the topic of plastics – to be confirmed

DEL 2: Inspirations- og netværksreception for danske medlemsvirksomheder

Kl. 14.00 – 17.00:     Plastindustrien er igen vært ved en åben inspirations- og netværksreception for danske udstillere og gæster på messen. Det er et pusterum, hvor man kan træffe andre danske gæster og høre om deres messeerfaringer over en let netværksbuffet. Andre nationaliteter er selvfølgelig også velkomne.

Plastindustriens adm. direktør Thomas Drustrup glæder sig til at mødes med de mange danske plastrepræsentanter:

– K-messen er en af de vigtigste begivenheder i kalenderen for den danske plastbranche, både for de mange, der udstiller og for de mange, der søger viden og inspiration. I 2019 inviterede vi også danske deltagere til at kigge forbi vores reception, hvor de fik mulighed for at hvile benene og dele deres messeoplevelser. Det var et arrangement, som mange af vores medlemmer og andre plastinteresserede var glade for. Derfor gentager vi succesen i år. 

Tilmelding

Alle danske udstillere, gæster og samarbejdspartnere er meget velkomne til at lægge vejen forbi til et glas og en snack – uanset om de er medlem af Plastindustrien eller ej.

Det er gratis at deltage, men af hensyn til de praktiske forberedelser beder vi om en forhåndstilmelding (nederst i formularen) til begge dele af programmet.

Arrangementet tilrettelægges i samarbejde med EPS-Branchen og PVC Informationsrådet.

Tilmeld dig Plastindustriens inspirations- og netværksevents på K-messen i Düsseldorf

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
24. oktober 2022
Slutdato
24. oktober 2022
Tidspunkt
12:30 - 17:00

Hvor

Sted
K-Messen i Düsselforf
Adresse
Room 13 (CCD South)

Tilmelding

Antal pladser
100

Kontaktpersoner

Rasmus Grusgaard

Tlf.: +45 2689 3028
Mail: rg@plast.dk
Rasmus Grusgaard

Jo Dietrich

Tlf.: 2489 3247
Mail: jd@plast.dk
Jo Dietrich