Webinar: Grøn skattereform – hvad kommer den at betyde?

Torsdag den 5. maj kl. 10 – 11 holder Plastindustrien et webinar om grøn skattereform. Webinaret kommer som opfølgning på regeringens nylige udspil om grøn skattereform og CO2-afgifter. Deltagelse er gratis og henvendt Plastindustriens medlemmer.

Del:

Som opfølgning på regeringens udspil den 20. april om grøn skattereform afholder Plastindustrien et webinar, der skal hjælpe til at afklare de mange spørgsmål, der måtte være om de kommende afgifter på CO2-udledning.

På webinaret forklarer DI’s ekspert på området, Lars Bach Jensen, hvad der er op og ned i udspillet, og hvordan man som virksomhed skal forholde sig til indholdet. Der bliver mulighed for at stille spørgsmål efterfølgende.

En grøn skattereform skal være med til at sikre, at Danmark når sine ambitiøse klimamål i 2030 samt skabe sikkerhed for de massive grønne investeringer, som virksomhederne skal foretage i de kommende år. Skattereformen er i særlig grad målrettet virksomheder med et individuelt brændselsforbrug til deres produktion og aktiviteter, eks. egen forbrænding af naturgas.

Det bliver med andre ord dyrere at udlede CO2 fra 2025 og årene frem, hvilket kommer oven i de høje energipriser, som virksomhederne oplever i øjeblikket. Med udspillet følger også ændringer i afgiften på procesenergi, ligesom der også bliver afsat midler til omstillingsstøtte til virksomhedernes produktion.

Program

Kl. 10.00: Velkommen og dagens program v. Anders Kildegaard Knudsen, Plastindustrien

Kl. 10.10: Hvad er op og ned i regeringens udspil om grøn skattereform? V. Lars Bach Jensen, fagleder for International energi- og klimapolitik

Kl. 10.30: Spørgsmål og debat

Tilmeld dig

Alle kan tilmelde sig webinaret ved at udfylde formularen herunder.

Webianaret afholdes som et almindeligt Teams-møde, og du får tilsendt et mødelink tættere på arrangementet.

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
5. maj 2022
Tidspunkt
10:00 - 11:00

Hvor

Sted
Online

Kontaktpersoner

Anders Kildegaard Knudsen

Tlf.: 2489 3480
Mail: akk@plast.dk
Anders Kildegaard Knudsen