Forårsmøde i Sektionen for Ekstrudering og Termoformning

Forårsmøde i Sektionen for Ekstrudering og Termoformning
Jens Boelskifte, ny formand for sektionen: "Vi skal skal arbejde for en levende og dynamisk sektion, der kan skabe værdi for medlemmerne. Med forårsmødet håber vi at modtage input fra sektionens medlemmer, så vi kan blive endnu skarpere på de planlagte aktiviteter."

Tirsdag den 27. april kl. 10–11 afholder Sektionen for Ekstrudering og Termoformning det årlige forårsmøde som et online event. Her vil den nye bestyrelse præsentere de foreløbige planer for sektionens aktiviteter – alle sektionens medlemmer inviteres til at byde ind.

Del:

Dette års forårsmøde i sektionen for Ekstrudering og Termoformning afholdes som et virtuelt arrangement den 27. april kl. 10.00-11.00.

På mødet har du lejlighed for at hilse på den nye bestyrelse, der siden sektionens generalforsamling i efteråret har arbejdet på at lægge en ny linje for sektionen med mulighed for flere faglige medlemsmøder og andre spændende tiltag.

Sektionens nye formand, Jens Boelskifte, CEO i Tub-Ex, uddyber:

– Vi har i den nye bestyrelse fået sat et skarpt hold med gode kræfter, og der er enighed om, at vi skal arbejde for en levende og dynamisk sektion, der kan skabe værdi for medlemmerne. På tegnebrættet er bl.a. flere medlemsmøder med fagligt relevante emner. Og så vil vi fortsætte de gode takter, der har været med at koordinere arrangementer med andre sektioner, så vi kan orientere os mod de andre medlemmer i Plastindustrien. Med forårsmødet håber vi at modtage input fra sektionens medlemmer, så vi kan blive endnu skarpere på de planlagte aktiviteter.

Det foreløbige program for dagen ser således ud:

Kl. 10.00         Velkomst og præsentation af bestyrelsen v. Bestyrelsen

Kl. 10.10         Planer for sektionen, aktiviteter og medlemmer v. Jens Boelskifte (formand for sektionen)

Kl. 10.25         Præsentation af foreløbige emner v. Anders Kildegaard Knudsen (sekretær for sektionen)

Kl. 10.35         Input fra medlemmer + diskussion v. Alle

Kl. 10.55         Tak for i dag og næste møder

Masser af mulighed for indflydelse

Deltagerne opfordres til på forhånd at overveje, hvilke aktiviteter de ser som særligt interessante for sektionen. Dertil at overveje, hvilke emner der kunne være relevante at tage op.

De årlige medlemsmøder, forårsmødet og sommermødet, vil fortsat være på programmet, ligesom den årlige generalforsamling vil blive afholdt i forbindelse med Plastindustriens Netværksdag i efteråret.

Foreløbigt har bestyrelsen drøftet følgende indhold til kommende arrangementer:

  • Verdensmål – hvilke er relevante for sektionens medlemmer?
  • CSR-regnskab – hvordan kan man lave en opgørelse over fx massebalance eller andet, som dokumenterer ansvarlig virksomhedsdrift?
  • Energieffektivitet – fokus på såvel maskiner som optimering
  • Certificeringer/compliance – fx I forhold til traceability (råvarer)

Tilmelding til arrangementet sker via nedenstående formular:

Tilmeld dig her

Hvornår

Startdato
27. april 2021
Slutdato
27. april 2021
Tidspunkt
10.00 - 11.00

Hvor

Sted
Online

Kontaktpersoner

Anders Kildegaard Knudsen

Tlf.: 2489 3480
Mail: akk@plast.dk
Anders Kildegaard Knudsen