BM Silo ApS

BM Silo ApS udspringer af en succesfuld historie som begyndte med håndbyggede træsiloer. I dag efterkommer BM Silo kundernes behov for holdbare opbevaringsløsninger med produktionen på en fuldautomatisk robotlinje.

BM Silo ApS blev grundlagt i 1965 i den lille by Tvis, tæt på Holstebro. Den familieejede virksomhed begyndte at eksportere siloer til Skandinavien og Tyskland i 1970 og udviklede sig til en global virksomhed, der i dag leverer siloløsninger til tilfredse kunder over hele verden.

Produkter:

BM-siloer kan opbevare alle typer tørre materialer, såsom flakes, granulater og pulver. Alle siloer er fremstillet af certificeret stål og er udviklet samt statisk beregnet efter EUROCODES 1998-1 og kan opstilles i jordskælvsområder, modstå høje vindhastigheder og stor snelast. Siloerne er CE-godkendte, EN1090 certificeret og kan forberedes til ATEX godkendelse under alle forhold. De fleste silomodeller leveres også i rustfrit stål.

BM Silos unikke modulopbygget silosystemer giver mulighed for at tilbyde kunder i plastindustrien fleksible, pålidelige og hygiejniske opbevaringsløsninger.

Du kan læse mere om BM Silos historie, ekspertise og løsninger ved at besøge www.bmsilo.dk

Lokation

Adresse
Morrevej 7, Tvis
Postnummer
7500
By
Holstebro

Kontaktoplysninger

Telefonnummer
96 13 50 04
Email
roxana@bmsilo.com