ATV-SEMAPP afholder temadag: ‘Status og nye tendenser indenfor plastråvareindustrien’

Den 1. februar i Odense inviterer ATV-SEMAPP til arrangementet ‘Status og nye tendenser indenfor plastråvareindustrien’. Blandt oplægsholderne er repræsentanter fra SP Moulding, Eurofins og Biesterfeld. Plastindustrien er medarrangør, og der er lavere deltagerpris, hvis man er medlem af foreningen.

Del:

Scandic i Odense lægger den 1. februar hus til temadagen ”Status og nye tendenser indenfor plastråvareindustrien’, og det er ATV-SEMAPP, som står bag arrangementet sammen med en række samarbejdspartnere som bl.a. Plastindustrien.

Formålet med arrangementet er at præsentere nyere og mindre kendte plastråvarer og byder på cases og fremvisning af prøver, der viser de spændende muligheder, plastbranchen tilbyder i et stadig mere konkurrencepræget marked.

Deltagerne vil ligeledes blive præsenteret for de krav, der stilles til plastapplikationer indenfor forskellige industrier. Dagen henvender sig til alle brugere af plast, herunder designere, konstruktører og plastproducenter.

LÆS MERE: Se det fulde program for dagen

En række af Plastindustriens medlemsvirksomheder er repræsenteret blandt oplægsholderne i programmet – herunder SP Moulding, Eurofins og Biesterfeld.

Praktisk information:

Pris:

Medlemmer af ATV-SEMAPP eller en af vores markedsførende organisationer: 2.150 kr.
Ikke-medlemmer: 2.775 kr.
Early-bird rabat på 200 kr. ved registrering før den 13. januar 2018.
Pris for ph.d-studerende ved ATV-SEMAPPs medlemsorganisationer: 975 kr.
B.Sc. og M.Sc. studerende medlemmer kan deltage for 200 kr. (Studentermedlemskab er gratis. Læs evt. mere om medlemskab af ATV-SEMAPP her.)
Early-bird rabatten på 200 gælder ikke for Ph.D.-studerende og studentermedlemmer.

Alle priser er uden moms.

Prisen inkluderer deltagelse, frokost, pauselækkerier og efterfølgende adgang til oplægsholdernes præsentationer.

Tilmelding:

Du tilmelder dig ved at udfylde denne formular. Vi bekræfter din tilmelding indenfor et par minutter. Husk at tjekke dit spam-filter, hvis den ikke havner i din indbakke.

Hvis du alligevel ikke kan deltage, så kan du af afmelde dig gratis før den 25. januar 2018. Derefter betales der fuld pris ved afmeldinger.

Sted:

Scandic Odense
Hvidkærvej 25
5250 Odense