Vink Nordic Holding køber plastvirksomhed

Ikke-kategoriseret

I 30 år har Vink Plast samarbejdet med DD Plast, men nu bliver samarbejdet formaliseret, da Vink Nordic Holding netop har købt DD Plast. Walter Blunck, adm. direktør Vink Plast, ser det som en stor fordel, at virksomheden nu kan tilbyde deres kunder totalløsninger med sprøjtestøbning og vakuumformning af høj kvalitet. 

Del:

DD Plast har gennem de sidste 30 år samarbejdet med Vink Plast og siden 2004, har de to virksomheder haft et tæt strategisk samarbejde. Nu har de to virksomheder valgt at formalisere det fremtidige samarbejde, da Vink Nordic Holding har købt DD Plast, der i år 2013 havde en omsætning på et to cifferet millionbeløb og 18 medarbejdere. 

Vink Plast har i en længere årrække med leveret totalløsninger til industrien i tæt samarbejde med en række underleverandører – herunder DD Plast, der leverer processer som sprøjtestøbning og vakuumformning. Og det er netop kompetencerne inden for disse områder, der har gjort et køb af DD Plast interessant.

Det forklarer Walter Blunck, der er adm. direktør i Vink Plast og CEO i Vink Nordic Holding:

– DD Plast har stor erfaring i alle aspekter omkring sprøjtestøbning og vakuumformning og er yderst kompetente. Det har vi gennem mange års samarbejde fået bekræftet, er værdifuldt i relation til de kunder, som køber totalløsninger hos os. Det giver således et godt grundlag for vores sælgere i Vink Plast, at de trygt kan inddrage fx sprøjtestøbning og vakuumformning i deres totalløsninger velvidende, at kompetencen og kvaliteten er på plads.

LÆS OGSÅ: Vink Plast leverer igen millionoverskud

Walter Blunck fortsætter:

– Vi oplever i dag en øget efterspørgsel efter totalløsninger, som også involverer DD Plasts kompetencer. Alt i alt har vi således store forventninger til, at vores tættere samarbejde kan blive en stor fordel for både det nuværende DD Plast og Vink Plast – og ikke mindst for kunderne.

Læs mere under annoncen…###REKLAME###

DD Plast beholder navnet

Efter salget til Vink Nordic Holding kører DD Plast videre under eget navn og med eget logo. Det vil også fortsat være de samme kontaktpersoner, kunderne møder i virksomheden. 

For DD Plast har det været ønsket om at gennemføre et generationsskifte, som sikrer udviklingen af virksomheden, som er den primære baggrund for at indgå i et tættere samarbejde med Vink Nordic Holding og i det daglige Vink Plast i Danmark.

– Vi er rigtig glade for at have fundet en kompetent og seriøs samarbejdspartner til at gennemføre generationsskiftet i DD Plast. Med Vink Plast i ryggen åbner der sig helt nye muligheder, og DD Plast ser frem til at videreudvikle virksomheden, fortæller afgående bestyrelsesformand Peter Bager. 

Om DD Plast

DD Plast er totalleverandør indenfor sprøjtestøbning og vakuumformning af plastemner. Virksomheden fremstiller kundetilpassede produkter til mange forskellige brancher og har speciel stor erfaring med produkter til virksomheder indenfor energi, elektronik, belysning, rehabilitering og landbrug. Maskinkapabiliteten muliggør produktion af mange forskelligartede produkter lige fra store afskærmningsplader, kupler til komplekse emner med ilægning af fx bøsninger.

Om Vink Plast

Vink Plast er en del af verdens største netværk af plastleverandører med adgang til et bredt spektrum af plast; herunder plastplader, plastrør, plaststænger samt plastfolier til bygge-, skilt & reklame-, industri- eller ventilationsbrancherne. Med mere end 40 års erfaring i brugen af plast forstår Vink, at selskabets succes er et resultat af en konstant stræben efter kvalitet i alle led, samt et tæt samarbejde med de bedste leverandører. 

Om Vink Nordic Holding

Vink Nordic Holding ApS er holding selskab for Vink gruppens virksomheder i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Kina. Vink Nordic Holding omsætter for ca. 800 mio. Datterselskabernes hovedaktivitet er salg af plasthalvfabrikata, fremstilling af plastkomponenter samt salg af DUKA ventilation.