25 år i Plastindustriens tjeneste

Ikke-kategoriseret

Plastindustriens økonomikoordinator Anne Louise Moltrup har netop kunne fejre 25-års jubilæum som ansat i brancheforeningen. Anne Louise Moltrup har netop afsluttet et diplomkursus for bogholdere, så der var ekstra grund til fejring, da jubilæet blev markeret i Grøften i Tivoli.

Del:

Den 1. april for 25 år siden påbegyndte Anne Louise Moltrup sin karriere i Plastindustrien. Hun var dengang en ambitiøs 26-årig kontoruddannet, ung pige, som sammen med et større team løste de mange kontoropgaver, der hørte til at drive brancheforeningen dengang.

I takt med teknologiudviklingen påtog Anne Louise sig de nye IT-relaterede opgaver, der kom til, ikke mindst siden midt halvfemserne. I kombination med at Anne Louise også har påtaget sig økonomiopgaverne i sekretariatet, har hun vitterligt gjort sig uundværlig i Plastindustrien, hvor hun nu udgør hele den administrative arbejdsstyrke.

Læs mere under annoncen…###REKLAME###

Diplomkursus for bogholdere

Og ikke nok med at Anne Louises appetit på nye opgaver er stor, hun er også typen, der med glæde og ofte på helt eget initiativ løser alle typer af opgaver, også de mere trivielle som kontorflytning og den fælles fredagsmorgenmad. 

Anne Louises praktiske viden om økonomistyring af en organisation er betydelig, og nu er den teoretiske overbygning også i orden efter, at hun i marts gennemførte diplomkursus for bogholdere.

Det var derfor ekstra grund til fejring, da kollegerne i Plastindustrien og Anne Louises familie i april markerede hendes 25-års jubilæum med en frokost i Grøften i Tivoli.