Kompositsektionen afholder årsmøde den 12. juni på Hindsgavl Slot

Ikke-kategoriseret

Du bør allerede nu sætte kryds i kalenderen, så du har mulighed for at deltage i Kompositsektionens årsmøde den 12. juni i de lækre omgivelser på Hindsgavl Slot i Middelfart. Brug dagen på at blive opdateret på, hvad der sker i kompositindustrien samtidig med, at du kan netværke med dine kolleger i branchen.

Del:

Du inviteres hermed til årsmøde og generalforsamling i Kompositsektionen den 12. juni 2014. I år afholdes mødet på Hindsgavl Slot, der ligger i naturskønne omgivelser lidt vest for Middelfart. 

 
Tilmeld dig her!

Hvornår: 

12. juni 2014

 

Nærmere information om program mm. følger.

 

Arrangementet starter med frokost kl. 12.00.

 

Pris: 

  • Kr. 450 (årsmøde inkl. forkost) 
  • Kr. 1100 (årsmøde inkl. frokost og middag)
  • Kr. 2050 (årsmøde inkl. frokost, middag og overnatning).

 

Alle priser er inklusiv moms.

 

Hvor: 

Hindsgavl Slot, Middelfart.

Den endelig program er endnu ikke helt på plads, men bestyrelsen har i år valgt at afholde årsmødet som et eftermiddagsarrangement, hvor også sektionens generalforsamling bliver gennemført.

Dagen indledes med en let frokost, hvorefter at forskellige emner af særlig relevans for sektionens medlemmer vil blive præsenteret og drøftet. Blandt andet vil vinderen af Kompositsektionens Forsknings- og Uddannelsepris Jens Zangenberg Hansen fortælle om sin erhvervsPhD, der er blevet til i samarbejde med LM Wind Power A/S. 

LÆS MERE: Jens Zangenberg Hansen modtager prestigefyldt pris

Det endelig program bliver snarest muligt offentliggjort på Plast.dk og udsendt via Plastnyt og Kompositsektionens interne nyhedsbrev.

Sejltur på Lillebælt og god middag

Eftermiddagen sluttes af med en hyggelig sejltur på Lillebælt, hvorefter det er tid til at nyde en kold fadøl og en dejlig tre-retters menu i restauranten på det stemningsfyldte Hindsgavl Slot.

LÆS MERE: Sejlture på Lillebælt

Kom og brug en eftermiddag på at blive opdateret på branchens vigtige temaer og benyt samtidig lejligheden til at nyde det kollegiale og sociale samvær i sektionen. Der er mulighed for overnatning i forbindelse med arrangementet.

Arrangementet er åbent for alle medlemmer af Plastindustrien.

Tilmelding skal ske senest 30. maj 2014. 

SE MERE: Galleri – Hindsgavl Slot

Annonce ###REKLAME###