Bogense Plast søger plastmagere og opstillere

Bogense Plast logo

Bogense Plast as har travlt og søger derfor både en opstiller/indkører til daghold og plastmagere til dag-, aften-, og nathold.

Del:

Som opstiller/indkører står du for opsætning og indkøring af sprøjtestøbeværktøjer og tilhørende automation. Du deltager i projekter og indkøringer af nye støbeværktøjer og udarbejder nødvendig dokumentation for løbende produktion samt kvalitetssikring i samarbejde med projektafdelingen. Der arbejdes med teknisk termoplast i mange varianter.

Som plastmager i produktionen bliver du medansvarlig for den løbende produktion på virksomhedens 50 sprøjtestøbemaskiner, som er udstyret med avancerede robotter og pakkeautomater. Du arbejder bl.a. med betjening og overvågning af processerne, kvalitetssikring og materialetilførsel samt aktivt deltagende i problemløsninger.

Dygtige og engagerede kollegaer står klar til at tage imod dig og sikre dig den nødvendige oplæring og introduktion.

Erfaring og uddannelse

Du er sandsynligvis uddannet plastmager eller har anden teknisk baggrund i tilknytning til branchen, kombineret med erfaring inden for sprøjtestøbning og gerne kendskab til pakkerobotter og automation.

Idé-Pro lægger vægt på, at du er faglig, åben og ærlig – og har lyst til et ansvarligt og innovativt arbejde med indflydelse i en spændende højteknologisk virksomhed med stort menneskeligt fokus.

Er du interesseret

Send din ansøgning til job@bogenseplast.dk.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Produktionsleder Jan H. Nielsen på mobil 2225 2499.