Plastindustriens Årsberetning 2024 er udkommet – læs detaljer her

Foruden beretningen fra bestyrelsesformand Søren Ulstrup kan du i Plastindustriens Årsberetning 2024 blandt andet læse om det forgangne år i foreningen. Her kan du også finde en tidslinje over årets højdepunkter og en opdateret liste over medlemmer i foreningen samt medarbejdere i sekretariatet. Nedenfor kan du læse og downloade årsberetningen.

Del:

Plastindustriens Årsberetning 2024 er netop udgivet i en online version.

Beretningen indledes med et forord af bestyrelsesformand i Plastindustrien, Søren Ulstrup. Her lægges et særligt fokus på de begivenheder og aktiviteter, som har præget året 2023 og været fundamentet for et stærkt fællesskab i foreningen og blandt medlemsvirksomhederne.

Der indgår aktuelle dagsordener fra årets løb, herunder opførelsen af Plastic Pavilion, som hele industrien bidrog økonomisk til og som tiltrak stor interesse inden for forskellige brancher, nysgerrige forbipasserende og internationale gæster.

Beretningen indeholder også emner, der berører uddannelse, nye regler og krav samt plast og klima.

Plastindustriens nye strategi fremhæves også – den skal bane vejen for foreningen i 2024-2027.

Beretningen indeholder desuden en tidslinje over højdepunkter fra det forgangne år samt et tilbageblik på strategien for 2020-2023. Find en opdateret liste over medlemmer i Plastindustrien samt medarbejdere i sekretariatet bagerst i udgivelsen.

DOWNLOAD: Plastindustriens Årsberetning 2024

Læs også afrapporteringen af strategien 2020-2023, der indeholder et samlet overblik over strategiprojekter og begivenheder for perioden. Her kan du også se de bedste billeder fra aktiviteter og arrangementer.