For medlemmer: Få adgang til webinaret om producentansvaret

Medlemmer af Plastindustrien kan nu få tilsendt optagelsen og præsentationen fra webinaret: Bliv klogere på producentansvar på emballage.

Del:

Hvad kommer producentansvaret for emballage til at betyde for din virksomhed, og hvordan kan du arbejde for en mindre regning? Plastindustrien har holdt et webinar om emnet.

Kravene I producentansvaret har en indflydelse på stort set alle produktionsvirksomheder, som vil have en række forpligtigelser, de skal leve op til. Alle omfattede virksomheder er i første omgang forpligtiget til at registrere sig. Registreringen foregår allerede nu med deadline 1. juli 2024.

På webinaret den 28. april gav Jakob Gullak Andersen fra DI og Christina Busk, miljøpolitisk chef i Plastindustrien, en grundig indføring i alt det, du som virksomhed skal vide om producentansvaret på emballage.

Få blandt andet svar på, hvem og hvad der er omfattet af producentansvaret, hvordan din virksomhed griber det an, og hvordan din virksomhed kan arbejde for en mindre regning.

Få adgang til webinaret

Optagelsen samt præsentationen er tilgængelig for medlemmer af Plastindustrien. Du kan få adgang til dem ved at skrive en mail til Christine Hoeg Hanson, chh@plast.dk.

Webinaret blev afholdt den 28. maj 2024 som en del af en række webinarer om plast, lovgivning og andet vigtig viden for medlemmer. Disse webinarer er for medlemmer af Plastindustrien.