Plastindustrien deltager på LOOP Forum

D. 24. og 25. april danner Lokomotivværkstedet i København igen rammen om Nordens største event for ressourceforbrug og cirkulær økonomi. På årets LOOP-messe er Plastindustrien arrangør af et særarrangement om plast, genanvendelse og emballage.

Del:

For tredje år i træk deltager Plastindustrien på LOOP Forum.

På LOOP Forum samles eksperter, virksomheder, myndigheder og andre interesserede til en to dages messe om affald, ressourceforbrug og cirkulær økonomi. LOOP blev afviklet i København første gang i 2022.

De besøgende på LOOP kommer bl.a. fra affalds- og resourceindustrien, genanvendelsesvirksomheder, forsyningssektoren, offentlige myndigheder og fremstillings- og produktionsvirksomheder . Flere af Plastindustriens medlemmer deltager også.

I år afvikles LOOP Forum under titlen Responsible use of ressources.

Plastindustrien inviterer til arrangement om genanvendelse

Plastindustrien er igen i år partner til messen.

Denne gang inviterer brancheforeningen til et særarrangement om plast, genanvendelse og emballage.

Arrangementet finder sted onsdag d. 24. april kl. 13-15 på en af scenerne. Detaljerne vil fremgå af det officielle program, der offentliggøres inden messen.

Miljøpolitisk chef i Plastindustrien, Christina Busk, siger:

– Vi har sammensat et program der favner både cirkulære forretningsmodeller, plastsortering, genanvendelse af husholdningsaffald, genanvendt PET i fødevareemballage og design af plastfolier. Oplægsholderne til vores arrangement kommer fra nogle af de mest toneangivende danske virksomheder inden for dette felt og jeg er utrolig glad for, at de har sagt ja til at deltage i sådan et vigtigt event.

Læs mere om LOOP Forum hér.