Se Plastindustriens UIA-eventprogram i Plastic Pavilion på Gammel Strand

I den kommende tid inviterer vi til en række arrangementer i Plastic Pavilion på Gammel Strand. Med forskellige møder, talks og debatter vil vi belyse plastens rolle i den grønne omstilling af samfundet og byggeriet. Få et fuldt overblik over arrangementskalenderen her.

Del:

Under UIA World Congress of Architects den 2.-6. juli, som pavillonen er en del af, stiller vi skarpt på plastens rolle i fremtidens byggeri i Plastic Pavilion på Gammel Strand, som vil danne ramme om en række forskellige arrangementer den kommende periode: debatter, morgenmøder, frokost-events, aftenreceptioner og meget mere.

I kongresperioden vil hele hovedstaden være fuld af fagfolk og interessenter fra byggeriet – arkitekter, designere, byplanlæggere, politikere, forskere, studerende, NGO’er mv. Vi har planlagt en række arrangementer i pavillonen under UIA, som afholdes på engelsk for at inkludere det internationale publikum. Se det fulde eventprogram på plasticpavilion.com/events.

UIA-arrangementer

3. juli kl. 11.30. Debate: The Role of Utility Companies in Green Urban Life

Debat om forsyningsselskaberne rolle i at få bylivet til at blomstre, hvordan CO2-regnskabet holdes nede, og hvad der sker, hvis den grønne løsning er den dyreste – fx ved køb af genanvendte materialer.

Panel: Nana Gees, HOFOR – Morten Hjorth, Nordiq Group – Hans Axel Kristensen, Plastix – Kristian E. Beyer, Frederiksberg Forsyning.

3. juli kl. 13.15.  Talks: Plastics in Green Urban Living.

Oplæg om PVC-plast i byhaver, lokal fødevareproduktion og kreativ udnyttelse af affald, om Garden to Connect i Rwanda og muligheder inden for vertikalt landbrug i genanvendt PVC.

4. juli kl. 11.30. Debate: Fossil-free Future – What role will plastics play?

Debat om plast i et fossilfrit samfund i fremtiden: Hvilken rolle får plastprodukter i fremtiden, hvad skal vores produkter laves af, og hvad er fremtidens materialer?

Panel: Louise Lerche-Gredal, Plastic Change – Anders Egede Daugaard, DTU – Helle Vingolf, RC Plast – Helle Vingolf, RC Plast – Rasmus Hvid Kærsgaard, Quantafuel.

4. juli kl. 15.00. Afternoon Session: Beautiful Plastics

Session med arkitekt Sebastian Østie og designer Reinder Bakker om, hvordan bæredygtighed og smuk arkitektur kan går op i en højere enhed.

4. juli kl. 18.30. Plastic Pavilion Student Awards – Celebrating Future Architects

En fejring af fremtidens arkitekter og en kulmination af et samarbejde med Det Kongelige Akademi, som har arbejdet med udfordringerne i kataloget Plastic Pavilion som afsæt på et projektarbejde på deres kandidat.

5. juli kl. 9.00. Morning Session with Ditte Lysgaard Vind: Designing for Circularity

Talk med Ditte Lysgaard Vind, toneangivende inden for cirkulær økonomi og design – og med et stærkt fagligt fokus på cirkularitet og strategiske partnerskaber i det byggede miljø.

5. juli kl. 11.00. How do we Measure Sustainability in the Construction Sector?

Oplæg og efterfølgende debat om, hvordan man bedst måler på bæredygtighed i byggeriet og sikrer en ensartet og fyldestgørende sammenligning og datagrundlag for at træffe de mest grønne beslutninger.

Panel: Indi de Graaf, Deloitte – Steffen Petersen, Aarhus Universitet – Martin Bendix, BEWI

5. juli kl. 16.30. Talk: Construction – Plastics Compatibility with Fire Safety

Oplæg om brandsikkerhed og plast og info om Modern Building Alliance’s framework, som medlemslandene kan bruge, når de overvejer deres lovgivningsmæssige tilgang til bygningers brandsikkerhed.

6. juli kl. 8.00. The Need for a Holistic Approach to Fire Safety

Morgenmøde med foredrag om behovet for en helhedsorienteret tilgang til brandsikkerhed i moderne bygninger v. brandsikkerhedsekspert fra Modern Building Alliance, Franklyn Okwara.

6. juli kl. 11.30. Design, Plastics and Sustainable Practices – Can they be combined?

Debat om, hvordan bæredygtig strategi og design i plast kan forenes – og om de udfordringer, designere står over for i deres stræben efter at skabe miljøvenlige produkter og navigere udenom greenwashing-fælden.

Panel: Martin Holm, LETBEK – Lone Mikkelsen, Rådet for Grøn Omstilling – Arendse Baggesen, Small Revolution – Anders Koefoed, Målbar – Søren Hinge-Christensen, Træ- og Møbelindustrien

Praktisk info

Alle arrangementer foregår i Plastic Pavilion på Gammel Strand. De er åbne for alle og gratis at deltage i.

Find hele arrangementskalenderen på plasticpavilion.com.