Plastindustrien åbner for indstillinger til Plastprisen 2022

Plastindustrien hædrer årligt en person, en virksomhed eller et produkt, som gør en ekstraordinær indsats for at bidrage positivt til branchens fremtid. Du kan indstille en kandidat til Plastprisen 2022 frem til den 31. marts.

Del:

Plastindustrien har netop åbnet for indstilling af nominerede til Plastprisen 2022 og inviterer alle til at sende mulige kandidater i vores retning.

Indstillingsvinduet er åbent til og med den 31. marts 2022.

Adm. direktør i Plastindustrien Thomas Drustrup håber på, at vi igen i år kommer til at se et stort og spændende felt af indstillinger til Plastprisen:

– Formålet med Plastprisen er at hædre de innovative virksomheder, personer og produkter, som har afgørende betydning for plastbranchens fremtid. Det er samtidig en oplagt anledning til at fortælle de gode historier i branchen og hylde dem, der gør en forskel. Derfor vil jeg gerne opfordre alle til at indstille potentielle kandidater til Plastprisen 2022.

Plastprisen blev uddelt for første gang i 1987, og årets prismodtager bliver dermed nummer 35 i rækken.

Udover branchens hæder og påskønnelse modtager vinderen af Plastprisen 2022 en statuette af kunstneren Markan Christensen og en check på 50.000 kroner.

Plastindustriens medlemmer og en jury kårer vinderen

Traditionen tro bliver Plastprisen uddelt på brancheforeningens årsdag Plastdagen, som afholdes den 19. maj 2022 i Industriens Hus i København.

I lighed med sidste år vil en ekstern jury udvælge op til fem nominerede, der konkurrerer om at modtage prisen.

Juryen består af Pernille Weiss (K), Medlem af Europa-Parlamentet, Simon Freiesleben, Redaktør for WasteTech og Hans Nørgaard Hansen, Head of Department Mechanical Engineering på DTU.

Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien, fortæller:

– Sidste år inviterede vi som noget nyt en ekstern jury til at få medindflydelse på uddelingen af Plastprisen. Det var værdifuldt at få jurymedlemmernes indspark og syn på de nominerede, og det gav os mulighed for at dele de gode historier fra branchen med endnu flere. Derfor er det oplagt at fortsætte i samme spor, og vi er glade for, at jurymedlemmerne har takket ja til at være med igen.

I perioden op til Plastdagen får Plastindustriens medlemmer mulighed for at stemme på de forskellige nominerede. Det sker efter konceptet om, at hver medlemsvirksomhed får én stemme. Juryen afgiver også hver især en stemme på de nominerede.

Indstillingsskema

Du kan indstille din kandidat ved at udfylde et indstillingsskema og sende det til pd@plast.dk senest den 31. marts 2022.

Skriv ‘Indstilling til Plastprisen 2022’ i emnefeltet. Husk at sende et relevant billede sammen med skemaet. Læs mere om Plastprisen her.

DOWNLOAD: Indstillingsskema-til-Plastprisen-2022