Nyt tiltag hjælper Plastindustriens medlemmer med at formidle plastens rolle i samfundet

Som en del af ‘Realistisk om plast’-kampagnen har Plastindustrien lanceret en præsentation om plastens rolle i samfundet. Den er tiltænkt som en hjælp til foreningens medlemsvirksomheder i forbindelse med f.eks. skolebesøg eller oplæring af nye medarbejdere.

Del:

Rigtig mange af Plastindustriens medlemsvirksomheder inviterer ofte skoler, virksomhedsnetværk og politikere på besøg.

Derfor har foreningen udviklet en Powerpoint-præsentation, som hjælper medlemsvirksomhederne med at formidle aktuel viden om den generelle brug af plast i samfundet.

Lars Hall Bæk Farsøe, kommunikationschef i Plastindustrien forklarer:

– Vi har udviklet en præsentation, som indeholder grundlæggende fakta om plastens rolle i samfundet. Vi zoomer ind på plastens egenskaber, fordele og designmuligheder. Samtidig italesætter vi også nogle af udfordringerne ved f.eks. dårlig affaldshåndtering og plast i naturen, og vi kommer naturligvis også med bud på, hvordan vi i fællesskab kan være med til at finde en vej frem.

Screenshot fra præsentationen om plastens rolle i samfundet.

Han fortsætter:

– Det er tanken, at vores medlemmer kan bruge – eller blot lade sig inspirere – af præsentationen, når de har gæster på virksomhedsbesøg eller i forbindelse med eksterne oplæg. Præsentationen kan også bruges til at give nye medarbejdere en introduktion til plastbranchen. Tiltaget er en del af vores ‘Realistisk om plast’-kampagne, så præsentationen indeholder også forskellige af kampagnens film og animationer.

Få adgang til præsentationen

Alle medlemmer af Plastindustrien kan frit downloade præsentationen via kampagnens digitale indholdshub, hvor alt kampagnemateriale er gjort tilgængeligt.

Kontakt Plastindustriens kommunikationskonsulent Christine Hoeg Hanson for at få adgang: chh@plast.dk

LÆS OGSÅ: Sådan kan du støtte op om ‘Realistisk om plast’-kampagnen