Rød snor bliver klippet af to mænd.
Thomas Drustrup, adm. direktør Plastindustrien (tv.) og Geert Skovsgaard (th.), ejer og adm. direktør i SallingPlast A/S stod for den officielle indvielse af fabrikken.

SallingPlast markerede åbningen af nye produktionsfaciliteter

SallingPlast kunne den 24. september markere åbningen af dedikeret produktionssted i Hurup Thy for produkter rettet mod Aqua-sektoren.

Del:

Fredag 24. september holdt SallingPlast A/S official åbning af deres nye fabrik og hovedkontor i Hurup Thy.

De over 200 gæster fik lejlighed til at se og høre om de nye lokaliteter og maskiner, ligesom gæsterne kunne se produkter fra den nye produktion, og produkter til energisektoren og industri fra SallingPlast’s andre produktionssteder i Ranum og Hviderusland.

Der var taler fra borgmester i Thisted Kommune Ulla Vestergaard (S), direktør Franz Cuculiza og fra adm. direktør i Plastindustriens, Thomas Drustrup og direktør i SallingPlast, Geert Skovsgaard, der sammen klippede snoren til den nye fabrik.

Flere af talerne fremhævede at netop effektiviseringen og automatiseringen af produktionen, er nogle af de vigtigste parametre for at opnå en grønnere og mere effektiv produktion, hvor ressourceforbruget minimeres.

Adm. direktør i Plastindustrien, Thomas Drustrup:

Jeg er meget stolt på branchens vegne, når vi oplever, at der er virksomheder som SallingPlast, som udviser initiativ og handlekraft. Det fortjener respekt, når en virksomhedsejer som Geert investerer både tid og penge i at opbygge en virksomhed med mange nye arbejdspladser til følge. Vi kommer til at følge SallingPlast tæt, og jeg vil meget gerne ønske virksomheden og dens medarbejdere tillykke med den store udvidelse.

Aqua-segmentet skal fylde mere for SallingPlast

Derudover blev sat fokus på Aqua-segmentet, både indenfor Aquakultur, behandling og håndtering af vand, nævnt som et af de områder der får større og større opmærksomhed både for at effektivisere fødevareproduktionen og løse effekterne af ændringer i miljøet.

Med udvidelsen af produktionen fokuserer SallingPlast A/S deres aktiviteter indenfor Aqua segmentet i den nye fabrik i Hurup, hvor der er opstillet nye maskiner og blandt andet rådes over en CNC fræser der kan håndtere emner på op til 10 x 4 x 2 meter.

Desuden giver åbningen af den nye fabrik SallingPlast yderligere plads, der giver mulighed for at håndterer større projekter, da produkter til hele etaper af projekter kan produceres, samles og mærkes for at optimere logistikken til de sites, hvor de skal anvendes.